Google+ Followers

lauantai 2. heinäkuuta 2016

TUSKAA!! MIKS? NO SIX SIX SIX!

Tuskainen päivä 1.

Elämä on kärsimystä (tuskaa) sanoi Buddhakin aikoinaan. Kuten muissakin asioissa niin tässäkin, ainakin kohdallani piilee tuskallakin myös puolensa. Paradoksaalista sinänsä, mutta tuska edustaa minulle tässä tapauksessa VAPAUTTA ja hauskanpitoa. Egolassa nautinto vaatii tuskaa, joten päätin ottaa demonia sarvista.

Eilen 1.7.2016 astelimme raskain askelin HELL-sin-gin suvilahteen, jossa järjestettiin joka kesäiset 3 pv:n TUSKA festarit. Raskaan musiikin paratiisi ja huvipuisto, jossa vastaan asteli monenlaisia örkkejä ja paholaisia.
Tuska festarit oli minulle ensimmäinen kerta, hävettää tunnustaa mutta näin on. Kaiken maailman kekkereitä on tullut kierrettyä, mutta tämä alan tapahtuma on aina jossain syystä jäänyt kokematta. Tapaus oli ensimmäinen mutta varmasti ei viimeinen.

Päivä oli upea ilman yhtään rupea ja HELLettä riitti, voi että. Aurinko paistoi täydeltä terältä ja 9000 ihmistä pui nyrkkiä ilmaan saman asian puolesta. Kolme lavaa, kasvisruokaa ja muutenkin hyvin järjestetty festari. Moni saattaa kuvitella, että TUSKA on rauhaton festari kuten jotkut muut "maintream" pippalot. TUSKA on erittäin rauhallinen ja mahtava energinen metalli sirkus (näin ainakin koen).

Näin yhden nuoren joka kärsi nestehukasta ja yhden itkuisen naisen jota musiikki kosketti niin vahvasti että kyyneleet valuivat silmistä. Näin black metal diggareita, kuulin saatanallisen hymnin, yhden hauskuuttajan Avantasian keikalla, ulkomaalaisia faneja, pommeja ja tulipatsaita lordin keikalla ja monen monta hymyilevää ihmistä.
Näin hyvällä tuulella esiintyviä laulajia, pitin sekä suitsukkeita lavalla. Isoja lavarakennelmia ja paljon hyvää energiaa, mutta en yhtään järjestyshäiriötä.
Mieleenpainuva hetki oli kun TESTAMENTIN laulaja Chuck Billy näytti minulle/meille hevimerkkiä johon vastasin tyylikkäästi takasin. Mies naureskeli katsoen silmiin ja vastasi "Jeeeeeeeeeeaaah"...mahtava karismaa ja paljon hyvää energiaa äijässä. Rankan metallimusan ei aina tarvitse olla kuoleman vakavaa tennareihin tuijottelua. Avantasian Tobias Sammet edusti myös sarjassamme "miten luoda hyvää energiaa". Miehellä oli hauskaa lavalla ja se tarttui muihinkin.
Aivan huikea 2 tuntinen metal ooppera, paljon eri laulajia jne. Bändi veti todella ISOLLA. Ainutlaatuista melodisen metallin ystäville.
70 euroa yhdestä päivästä ei ole juuri mitään kun taso on tätä luokkaa. Sopivan kokoinen festari. Ruoka oli myös hyvää. Bändipaitoja (EMP) ja levy kojukin oli mukana, kauppa, pesula ja vaikka mitä :-)
Kuulin myös että paikalla oli puhetilaisuus "ERROR-mielenhäiriöitä" kirjasta. Se olisi ollut juuri minun paikkani, mutta se meni pahasti ohi. Myös mustaa JOOGAA (joogaa metallimusiikin tahdissa;-) olisi ollut tarjolla jossain, joka sekin olisi ollut juuri minua varten ;-) Nimmarisessioita ja vesipiste. Om shanti hell, beibi ;-)

Suosikit perjantaina olivat DELAIN, CAIN` S OFFERING, LORDI, TESTAMENT ja AVANTASIA.
Jatkossa kannattaa hieman alustavasti suunnitella mitä haluaa nähdä, ja sitä milloin menee ennakkoon varaamaan hyvää kuvauspaikkaa, milloin chillailee, käy syömässä jne. Bändejä tuuttaa 10 tuntia putkeen ehkä kolmena päivänä eli kaikkea ei kerkeä näkemään.

Jos pelkkää hyvään niin jotain huonoakin. Kamerastani loppui akku liian aikaisin ja jalat huusivat hoosiannaa loppumetreillä. Myös tällä hetkellä mieleni huutaa, että mun pitäisi tänäänkin olla katsomassa GHOSTIA ja ANTHRAXIA (kuulemani mukaan nyt loppuunmyyty pv.), mutta olen kiltisti kotona. 
Mutta eihän se mikään TUSKA festari olisikaan ollut, jos näin ei olisi käynyt.
Ensi vuonna nähdään taas, jos melodisempi metallikin on taas edustettuna. Metal up your ass, motherfucker & PeAcE & LoVe!!!!! <3 <3https://www.youtube.com/watch?v=t5Y9WYvVZh4&feature=youtu.be


KUVAT: Jakeflame
VIDEO KOOSTE: Jakeflame
TESTAMENT : "Disciple Of The Watch" ei minun kuvaama ja se tulee tässä:
https://www.youtube.com/watch?v=h1iWVypT1tM


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti