Google+ Followers

lauantai 23. heinäkuuta 2016

Lapin hulluutta etsimässä!

Siitä tausta musiikkia

Kävimme lapissa levillä todella värikkäiden vaiheiden jälkeen. Etsimme lapin hulluutta ja löysimme sen -itsestämme. Ajelimme läpi yön, siitäkin huolimatta että automme hajosi kesken matkan. Ajoimme vara-autolla. Reissu tarjosi kaikenlaisia tunteita ja fiiliksiä, hullunkurisesta nauramisesta hiljaisiin hetkiin ja kaikkea siltä väliltä. Ego näytti hurjimmatkin puolensa ja Mepät senkun porskuttaa. Huikea reissu. 2 jääräpäätä hurjasteli läpi kinttupolkujen vuorten huipulle asti. Lapin rauha ja hiljaisuus iskostui allekirjoittaneen sydämeen. Luontoa, puhdasta luontoa äärettömästi. "Luomu" rakenteinen mökki muistutti lisää luonnon kauneudesta.

"Mitä enemmän omistat, sitä enemmän egosi vahvistuu; jos et omista mitään, egosi ei voi olla olemassa. Egosi on riippuvainen siitä, mitä omistat. Jos sinulla on enemmän rahaa, enemmän valtaa, enemmän mainetta, kaunis nainen tai komea mies, kauniita lapsia, ego saa siitä valtavasti polttoainetta. Kun se mitä omistat, katoaa, kun et omista enää mitään, et löydä enää egoa sisältäsi. Silloin ei ole enää ketään, jota voi sanoa "minuksi"

"Kiihkeys, kuumeinen kiihko ei tuo syvää täyttymystä. Ongelma on se, että se näyttää siltä kuin se voisi tuottaa syvän täyttymyksen. Elämässä monet asiat näyttävät samanlaisilta, koska niiden väliset erot ovat hyvin pieniä ja hienovaraisia. Kiihkeys saattaa näyttää tuottavan syvää täyttymystä, mutta niin ei ole, sillä syvä täyttymys on viileää. Rakkaus on suuren tyyneyden, levollisuuden ja hiljaisuuden tila. Tuosta hiljaisuudesta käsin syntyy runollista kauneutta, olemuksesi laulua ja tanssia.
 Se mitä runollisesti kutsut täyttymykseksi ja intohimoksi on valheellista- kauniilla julkisivulla kuorrutettuna. Sadasta runoilijasta yhdeksänkymmentäyhdeksän eivät ole todellisia runoilijoita, vaan ihmisiä tunnemyrskyjen, intohimon, halun, kuuman kiihkon, seksuaalisuuden ja aistillisuuden vankeina. Vain yksi sadasta runoilijasta on todellinen runoilija.
Todellinen runoilija ei välttämättä kirjoita runoja, koska hänen koko olemuksensa on runoutta."

"Rakkaus on mahdollista vasta sitten, kun on löytänyt hiljaisuuden. Jos ei tiedä, kuinka on juurtunut omaan olemukseensa; jos ei tiedä, kuinka voi kokea täyttymystä yksin ollessaan, ei voi koskaan tietää, mitä rakkaus on.
Rakkaus ilmenee ihmissuhteena, mutta alkaa syvästä yksinolosta. Rakkaus ilmenee yhteytenä toiseen, mutta rakkauden lähde ei ole yhdessäolossa; rakkauden lähde on hiljentymisessä. Kun olet täysin onnellinen yksin ollessasi- kun et enää käytä toista tarpeittesi täyttämiseen, silloin kykenet rakastamaan. Jos toinen on olemassa tarpeitasi varten, silloin voit vain käyttää häntä hyväksesi, voit manipuloida ja hallita häntä, mutta et voi rakastaa."

OSHO

"Tietty tilanne on kuin ihmisuhde, koska se on ajatusten yhteenliittymä. Jos siinä nähdään ongelmia, johtuu se siitä, että ajatusten arvioidaan olevan ristriidassa keskenään. Mutta se on mahdotonta jos päämääränä on totuus."
IOK


Poikkesimme rakkaalla äidilläni
Aitoa lähdevettä
Joka naisella pitäis olla oma sankari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti