Google+ Followers

keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Ruisrock ilman rockia ja ruista

"Sinun on antauduttava rakkaudelle. Rakkaus on ensimmäinen askel kohti Jumalaa, eikä sitä voi ohittaa. Jos yrität ohittaa rakkauden, et koskaan tavoita Jumalaa. Askel rakkauteen on täysin välttämätön. Voit tulla tietoiseksi koko olemuksestasi vain, kun toisen ihmisen läsnäolo houkuttelee sinussa esiin jotain oleellista, kun toisen ihmisen läsnäolo voimistaa omaa läsnäoloasi; kun joudut ulos itsetietoisesta, sulkeutuneesta maailmastasi avaran taivaan alle.
Rakkaus on kuin avara taivas. Kun rakastat, kohoat korkealle. Mutta suuri, avara taivas synnyttää luonnollisesti pelkoa.
Egosta luopuminen on hyvin kivuliasta, koska meidät on opetettu vaalimaan sitä. Ajattelemme, että ego on ainoa aarteemme. Olemme suojelleet sitä, kaunistelleet sitä, kiilottaneet sitä jatkuvasti. Kun rakkaus koputtaa ovelle, on laitettava ego syrjään voidakseen rakastua. Tietenkin se on kivuliasta. Egosi on elämäntyösi tulos, se on kaikki mitä olet luonut-vastenmielinen ego, joka väittää, että olet erillinen olemassaolosta.
Tälläinen käsitys on vastenmielinen, koska se ei ole totta. Se on harhainen ajatus, mutta yhteiskunta perustuu siihen käsitykseen, että jokainen ihminen on oma erillinen persoonansa, ei osa olemassaoloa.
Totuus on, ettei maailmassa ole yhtään erillistä ihmistä; on vain kokonaisuus, olemassaolo. Et ole olemassa erillisenä- et ole olemassa egona, erillään kokonaisuudesta. Olet osa kokonaisuutta. Koko olemassaolo on sisälläsi, se hengittää sinussa, sykkii sinussa; koko olemassaolo on elämäsi."
-Osho

Hullu ihailija perässä ja silti naurattaa

Lego miehet

Lego naiset

Ruissijono

Johtaja tarvitsee nyt tauon. Tuokaa tuoli!

Ruisrock rannan toiselta puolen

Punaviiniä auringon laskussa SIVISTYNEESTI mutta ei kovin fiksusti...näköjään.


Johtaja tarvitsee taas tauon. TUOKAA LEPOPAIKKA ja jotain terveellistä ja virkistävää!

Terveellistä, nam nam <3 <3

100 euroa punasen puolesta!

Peace&love <3 <3

Miss aurinko <3

Kirikiri
Nii,mitä mä sanoin: miss aurinko <3 <3


Lahden oma poika Jare 


Joku jums jumps nettitikku "yhtye" ;-)

Ei ollut kovin Cuuma, mut Cuma oli!


Kohti uusia seikkailuja!
T:mepät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti