Google+ Followers

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Pioneeri festivaali La. 16.7.2016!!MOSH & MORO!

Jo lähes perinteeksi muodostunut pioneeri festarit korialla ei pettänyt tänäkään vuonna. Varsinkin kun lipasimme sokerit pohjalta. Perjantaina oli satanut vettä koko päivän eikä esiintyjätkään olleet ihan mun suurimpia esikuvia. Lauantaina saavuimme ennakkolippujen kanssa paria tuntia aikaisemmin ennen kuin värisuora alkoi laulamaan.
SANTA CRUZ, APOCALYPTICA, TO/DIE/FOR, E-TYPE ja KLAMYDIA.
Monenlaista hyvää. Santa cruz veti kuin skid row parhaina päivinään, energiaa riitti inariin asti. Apocalypticalla oli hauskaa, soittajat olivat todella hyväntuulisia ja vetivät maailmanluokan malliin, niin että selloista kipinät sinkoilivat. Harvoin pääsee nauttimaan hyvistä soundeista noin läheltä. To/Die/For veti yhen parhaista näkemistäni T/D/F keikoista. E-type joka on ollut dance musiikin ehdoton lempparini jo vuodesta x oli ihan niin täydellinen kuin alansa huippu voi vain olla. Esitystä katsoessani muistin taas sen, että miksi live musiikin kuuluu olla viihdyttävää ja positiivista. Hyvän energian aisti etuporukassa ja jengi tanssi ja lauloi mukana. Laulaja tarjoili drinkkejä yleisölle ja heitti hauskaa läppää. Äijä ei pysynyt hetkeäkään paikoillaan, mutta yleisön miespuolisia faneja se ei varmastikaan haitannut, olihan lavalla hänen lisäksi 2 nättiä laulajaa;-) 
Sanokoot katu-uskottavat rokkikukot mitä tahtojaa, mutta mie diggasin ihan kybällä, simppeliä ja iskevää. Aivot narikkaan, kiitos. Ei niitä sähkökitaroita aina tarvitse että on hauskaa. Hyvät biisit, kertsit ja viihdyttävä show riittää. 5/5. 
Klamydia on klamydia hautaan asti. Ei ylläreitä. Ehkä toivoisin jotain rohkeampaa lähestymistapaa biisejä valitessa. Vanhat klassikot alkaa olemaan niin jauhettuja, että niitä tulee silmistä ja korvista. Ehkä vanhat dokaus biisitkään ei ole enää niin ajankohtaisia allekirjoittaneella, mutta bändi on asenteensa vuoksi edelleen lemppareita. Bändillä on plakkarissa paljon hyvin biisejä sekä itselle nauramisen jalo taito, että ei kun arkistoja kaivelemaan.
Rikulle terveiset että veit mun idean. Hänellä nääs oli sähkörummut keikalla. Jos joku on punkia niin se. Hieno meno.

Kaikki kuvat on Jakeflamen eli meitsin,siitäkin huolimatta että kuvassa ei nimeä näy.


Tossa lempparit, sitten vielä muutama bonariphoto...;-)

Täys osuma. Jakeflemen vastustaja: F-tyyppi.

Rakkaudella tehty KOOSTEVIDEO!! ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=UgM8cbsfvd0&feature=youtu.be

T:JakeEi kommentteja:

Lähetä kommentti