Google+ Followers

maanantai 14. joulukuuta 2015

Valon ja Rakkauden aika

12.12.2015 lauantaina käväsin Turussa rakkaani luona ja tässä muutamat kuvat hauskasta reissusta. Yritin hania opettaa miten liikennemerkkiä pyöritään käsikädessä ympäri, miten laukataan keskellä turkua kuin hevonen sekä kaikkea muuta hullua mitä normaalin aikuisen pitää osata! ;-)...Niin ja valon aika konsertissa käytiin myös. Miten kävi anti-jouluihmisen? Myös siitä tässä kuvien muodossa...:-)


Raakasuklaaminttuhässäkkänaminami<3
Aina niin kaunis...<3
On vaikka mitä luomu kasvista ja kalaa ja macafakaa jne...;-) <3 <3
Kyl määki kerra turuus hissis....
Valon aika konsertti jossa rakkaani tytär lauleskeli..:-)
Mun Peace & Love
Teräs..eiku eräsmies!
Lempparikuva. Vakavia kysymyksiä herättävä photo. Onko noi oikeasti valon aika konsertissa ja kenen käsi? Multilahjakkuus rakkaani sopisi mielestäni kauhuelokuvan(kin) päätähdeksi..;-) <3 <3
Kuningattaren kruunu <3 <3
Valon syöjä ja hänen enkelinsä valon aika konsertissa.
Osaa ne joskus olla taviksiakin...;-)
...aina siihen asti kunnes ei osaa....:-)
I was made for loving you...KISS!

https://www.youtube.com/watch?v=1jdhnCH74NU&feature=youtu.be

"Ihminen on luotu elämään yhteydessä toisiin. Ihmisen syvin tarve on hänen rakkauden tarpeensa. Ihmisen on saatava kuulua johonkin ja liittyä johonkin. Ilman kuulumista johonkin hän on kuin vailla kasvualustaa. Jokainen ihminen tarvitsee emotionaalisen lähiyhteisön, sellaisen, jossa hän saa olla oma itsensä ja kasvaa omaksi itsekseen.
Yhteys on eristyneisyyden vastakohta, se on syvällistä vuorovaikutusta ja toisten päästämistä sinne missä on ihmisen kaikkein pyhin. Yhteys merkitsee ravituksi tulemista, henkisen ruoan saamista, joka mahdollistaa kasvun ihmisenä. Ihmisen identiteetti muotoutuu rakkaudellisessa ja totuudellisessa vuorovaikutuksessa.
Saamme sen mitä olemme toisilta ihmisiltä." 
-Tommy Hellsten


Mukavaa joulun ja joululoman odotusta!

T: Saija & Jake (Mepät)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti