Google+ Followers

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Ihmisyyden pelilauta! Let`s pelaamaan!

 "Mä tulin voittamaan, en anna minkään seisoo tiellä..."

Jos olet joskus käynyt huvipuistossa tai pelannut jotain peliä jossa on tarkoin suunnitellut säännöt, niin pyydän sinua ajattelemaan hetken tätä elämää huvipuistona tai pelinä.

Ajattele miten kaikki on luotu huvipuiston lailla houkuttelemaan ja viihtymään. Ajattele miten kaikki on luotu tarkoin sääntöihin, jotta meillä olisi turvallinen ja viihtyisä olo.
Me pelaamme ja viihdymme; on jääkiekkoa, jalkapalloa, koripalloa, pesäpalloa ja sitten lukuisia yksilötason kilpailuja. On rahapeliä, työlämän pelejä ja kilpailuja jotta saisimme rahaa ja vaikutusvaltaa, on rakkauspelejä joissa myös voitamme ja häviämme, on koulumaailma jossa on tarkoin suunnitellut säännöt joita jokainen noudattaa, jotta pääsisi pelilaudalla eteenpäin.
Tarkoin on suunniteltu maat ja kielet, politiikka ja sosiaalinen media. Tarkasti olemme luoneet asiat joita "tarvitsemme". Yksi suurimmista pelivälineistä on RAHA.
Ohjeet pelin pelaamiseen voit lukea televisiosta, iltapäivälehtien sivuilta tai ystävältäsi. Ne tietävät mieluusti miten sinun tulee pelata peliä OIKEIN ;-)On oltava nimi, syntymäaika, sos turva tunnus, sormenjäljet, henkkarit, passit, uskonnot ja rituaalit, on juhlapyhät, viikonpäivät, tunnit, minuutit, matematiikka, kirjoitustaito ja yhteiskunta jossa toimimme sääntöjen mukaan. On armeijaa valtioiden pelaamista ja kilpailua varten, on autokoulua jota pelikentällä olisi mahdollisuus liikkua nopeammin. On vaate ja muoti, jotta esiintymisasut olisivat näytelmään sopivat. Jos olet esittämässä työhaastatteluun menoa, niin en suosittele laittamaan väärää vaatetusta, koska se ei sovi tilanteeseen. Ei ole soveliasta myöskään sanoa vääriä vuorosanoja. "Haista paska" ei sovi työhaastatteluun, vaan on hyvä opetella sanomaan esim."hyvää päivää". Opettele roolisi vuorosanat hyvin ennen sinne menoa, kiitos, äläkä myöskään puhu päälle, siitä ei saa mitään selvää...;-)

Kaupungilla kun katselee näyteikkunoita, niin ei jää epäselväksi se seikka, että tänne on tultu voittamaan ja että täällä on selvittävä hengissä mahdollisimman pitkään. On terveyskauppoja ja viinakauppoja, joiden avulla voimme unohtaa edes hetkesi tämän ihmisyyden pelilaudan tai että voisi saada enemmän voimaa pelin pelaamiseen.
On elokuvateattereita ja teattereita joissa voimme katsella näytelmää joka heijastaa vain omaa elokuvaamme. 
Tällä pelilaudalla on tarkoitus menestyä ja saada pisteitä (hyväksyntää). Jos saavutat menestystä, niin saat ablodeja, jos taas valitset valita väärin, niin joudut palaamaan pelilaudalla takasinpäin. Joskus sinun kohdalle saattaa osua rosvo kuten afrikan tähdessä on tapana käydä. Monesti me pelaamme tiimissä, mutta sisällämme on tahto voittaa ja olla paras. 
Mitä enemmän olet samaistunut elämän pelilautaan ja rooliisi, niin sitä enemmän sinulle tulee itku kun takaisku sinut kohtaa. Olemme kuin aikuisia lapsia jotka kilpailevat keskenään, emmekä ole ehkä kertaakaan heränneet ajatelemaan, että sieltä teatterista tai pelistä on mahdollisuus lähteä pois.
Me olemme ITSE luoneet tämän sirkuksen ja roolimme. Olemme ITSE tämän luomisesta vastuussa, mutta se ei ole mitenkään todellinen. Kaikki on tapahtunut tyhjästä! 
Pidämme itseämme neroina koska olemme luoneet rahan, identiteetin ja rakkauden pelivälineiksi. On pitänyt luoda seksuaalisuus ja pornografia jotta näytelmä täällä jatkuisi. Voit kutsua tätä kaikkea vaikka evoluutioksi, jos se auttaa asian ymmärtämisessä. 
On ihan älyttömän hassua kohdistaa katseensa maailmalle. Siellä isot maat sotii ja PELAA keskenään eikä peli lopu koskaan. Kun katsoo meitä pelinappuloita (ihmiset), niin meinaa päästä nauru, on se sen verran hullua touhua. 
Jos jotain ei ole vielä keksitty, niin se keksitään koska tulemme sitä "tarvitsemaan" täällä. Luomme siis ensin tarpeen ja sitten luomme tavaran tai asian näkyväksi. Olemme aikamoisia taikureita täällä sirkuksessa!!

Ei ole ihme että täällä moninaisuuden maailmassa on niin paljon hämmentyneitä ihmisiä jotka syyttelevät vain toisiaan. Olemme omassa näytelmässämme, mutta tiedämme "alitajuisesti" että se ei ole koko totuus. 
Mitä on sitten tämän kaiken takana? Mitä jos se on se voima, joka tämänkin pienen hetken ilmentymän ikuisuuden keskellä ilmenee??!!

Ei sen puoleen pelaaminen on ihan mukavaa kun oivaltaa oikein. Kun on tietoinen siitä, että kaikki on vain peliä ja kaikki psykologiset ongelmat ja pelot johtuvat vain siitä, että pelaamme otsa kurtussa ja tosissaan. Vanhemmat, opettajat, poliitikot, kauppiaat, rosvot, poliisit, näyttelijät, taiteilijat, papit, lääkärit... kaikki ovat vain ROOLIHAHMOJA. Olemme käsikirjoittaneet itsellemme rosvot ja poliisit ja sitten vain leikimme. Kun näemme lasten leikkivän vastaavia leikkejä, niin nauramme "lapset leikkii", mutta mitä ne leikkii? No lapset leikkivät ihan niitä samoja leikkejä joita me "aikuisetkin " täällä leikimme! Me leikimme sotapelejä, kauppaa, "rovee ja polee", kotia, roolileikkejä, lääkärileikkejä, autoleikkejä jne. :-) ;-) Leikkiä yhtä kaikki, kunnes tulee tsunami ja pyyhkii murto-osan pois tai kun pelinappulan aika on lähteä pelaamaan toisia pelejä (kuolema).

Meillä on paljon sellaisia sairauksia joita ei ollut 1000 vuotta sitten ja ne mitä oli silloin, ei ole nyt koska me pelaamme. Synnytämme ja parannamme kunnes lopuksi syytämme Jumalaa tai itseämme tästä kaikesta. 
Kysy itseltäsi että mitä roolia sinä esität tällä hetkellä? Esitätkö kotiäitiä, duunaria, rikasta vai köyhää vai kenties onnetonta? Ei, sinun todellisuus ei ole rooleissa, voit siis huokaista helpotuksesta. Olet yhtä ja samaa rakkautta, sinun todellisuutesi on YKSI. Olet Rakkaus ITSE. Kun eräs hippi sanoi, että jos meillä olisi uskoa edes sinapin siemenen verran, voisimme siirtää vuoria, niin tämä tarkoittaa sitä, että olemme yhdessä luoneet kaiken, jopa itsemme, egossa, kehossa. Ja juuri siksi olemmekin epätäydellisiä, sairastavia ja kuolevia. Egon voima on kalpea aavistus siitä voimasta, jota me olemme yhdessä, ikuisuuden kautta katseltuna.

Meillä on täällä myös ollut niin tylsää, että olemme keksineet alkaa leikkimään henkisiä leikkejä ja rakkaus leikkejä. On ollut mukava keksiä 1000 uskontoa ja 1000 erilaista filosofista näkemystä lisää ja jos ne eivät riitä, niin keksitään niitä vaikka sitten jokaiselle OMA!!!! Kuitenkaan niin kauan kuin kuvittelee pelikentän olevan ainut totuus ("uskon vain sen mitä näen"), niin kauan olemme unessa ja dualismin syvässä unessa.
Olemme kuin kirjakaupassa josta voi ottaa omaa ajatteluaan vastaavia kirjoja luettavaksi, voimme tulla paremmiksi rakastajiksi lukemalla kirjoja, mutta se syvempi rakkaus ja totuus on JO MEISSÄ. Rakkaus ei tarvitse ohjeita, koska se VAIN ON. Rakkautta ei tarvitse pelata eikä sitä tarvitse ansaita!!! Kaikki anteeksiantamattomuus ja tuomiokin kuuluu vain ihmisyyden pelilaudalle, joten syyllisyyskin on turhaa. Vain pelilaudalla käytetään syyllisyyttä ja pelkoa vastustajan ohjaamiseen ja hyväksikäyttämiseen. Älä ole itsesi vastustaja. Kaikki se ääni jonka kuulet päässäsi, on vain pelilaudalla syntynyttä ohjeistusta, eikä se ole todellisuus. Todellisuus olet sinä ITSE.

https://www.youtube.com/watch?v=pzGNWayhrZw

 

"Koko maailma on vain näyttämö ja kaikki ihmiset vain näyttelijöitä.
Jokaisella on oma sisääntulonsa ja ulosmenonsa ja jokainen näyttelee eläessään monta roolia."
 -William Shakespeare, kuten haluatte

T: Jake

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti