Google+ Followers

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Kirje EGOLLE!

Sain menneen mustan perjantai 13 päivän kunniaksi idean kirjoittaa suoraan egolle ja kysyä, että missä mättää? Maailma suree pariisin kauheuksia, facebook kieriii vihassa mamuja vastaan eikä maailman historia ole kaksinen missään suhteessa. Hajonneet rakkaus-suhteet, ahneus, pelot, sodat ja yksinäisyys riepottelee ihmiskuntaa. Keho tekee ajassa kuolemaa eikä sairauksetkaan lopu vaan tuntuu, että ne kasvavat jatkuvasti. 
Olen lukenut lukemattomia kirjoituksia rakkaudesta ja olen itsekin kirjoittanut suoraan rakkaudelle. En ole kuitenkaan koskaan nähnyt, että kukaan kysyisi egolta suoraan asioita. Nyt sen teen, tai ainakin yritän..;-)
Pyydän että et suhtautuisi egoon kovin vakavasti, sillä egohan voi esittää vakavaa, mutta sitä hän tuskin on eikä egosta tiedä tiedä mikä se milloinkin on. Ego on epävarma vai onko? 
Ei kun asiaan:

Moro herra Ego! Onko nyt hyvä mieli kun maailma suree sinun temppujasi?

Ego: Syytä itseäsi. Olet ihan itse synnyttänyt minut. Missä muualla kuvittelet minun olevan kuin mielessäsi? Näet minut nyt ulkopuolellasi koska et kestä itseäsi, eli minua. Ihan itse olet alkanut uskomaan pahuuteen eli minuun. Minä olen väärä mielesi, minusta katsottuna oikea mielesi. Seuraa minua niin saat vallan tunteita. Olet oikeassa kun seuraat minua, muut ovat aina väärässä. Vain sinä olet "Jumala" minussa eikä mitään muuta ole. Palvo minua tai vääriä jumalia niin saat voimaa. Minä olen kaikessa jos uskot minuun.

Miten sinä olet syntynyt?

Ego: Ajatuksesta siitä, että sinä olet siellä ja minä täällä. Synnyin kauan aikaa sitten ja nyt sinä kärsit menneisyydestäsi, tarinastasi. Minä elän siinä ja voin erittäin hyvin. Minä olen myös tulevaisuudessa ja sitä sinä pelkäät. Sinä ja minä uskomme aikaan ja paikkaan. Olen pirstonut koko näkyvän maailman ja sinä palvot sitä.

Miten ihmeessä pystyt pyörittämään koko maailmaa noin helposti?

Ego: Siksi koska sinä et hallitse untasi yölläkään. Minä olen todellinen, konkreettinen ja näkyvä. Minä lupaan sinulle taivaan sillä tavalla, että saat mm. valtaa, suosiota ja rahaa. Tee työsi hyvin niin minä kehun sinua, konkreettisesti. Sinä et lukisi tätä tekstiäkään ilman minua. Ole olemassa ja kiitä minua! Tee minulle patsas ja alttari!

Miksi rakkaus on niin vaikea asia?

Ego: Siksi koska muuten sinulla olisi täällä tylsää. On oltava kaikkea pikkupuuhastelua jotta mielesi pysyy työn touhussa. Hiljaisuus, rauha ja rakkaus on tylsää. Eihän kukaan halua yksinkertaisuutta! Se on TYLSÄÄ! Minä olen keksinyt rakkauden ja lupaan sinulle paljon kaunista, mutta et voi kokea sitä ellen anna sinulle ensin tuskaa. On oltava kontrastia jotta voit nähdä rakkauden. Me kyllä keksimme yhdessä tekemistä sinulle! Kiitä minua!

Miksi keksit ajan?

Ego: Siksi koska muuten sinua ei olisi täällä tuntemassa iloa, surua, terveyttä, sairautta, syntymää ja kuolemaa. Kiitä minua ja kuuntele ohjeitani! Plussaa saat siitä, että syytät epävarmuudestasi muita! Syyttäminen antaa hetken mielihyvän ja lisää syyllisyyytäsi, se on elämän kantava voima!

Mitä rakkaus on?

Ego: ei mitään...tai no onhan se sitäkin, että saat seksiä, jotta voisin täyttää maat ja mannut taistelemaan ja VOITTAMAAN! Elämän kuuluu olla suoritusta ja kaiken eteen pitää nähdä suuri vaiva!! Rakkaus on vaihtokauppaa koska muuten et voi kokea sitä. Minä annan sinulle rakkautta ja sinä annat minulle...lopulta sinä kuitenkin annat sitä minulle vähemmän ja näin tuhoan sinut. Onhan jossain kuitenkin sellainen joka antaa rakkautta enemmän, joten pidä kiirettä, mene sinne! Varo että rakkaus ei loppuisi, joten tee sen eteen töitä, töitä, töitä!!!
Tee vielä kerran töitä ja vielä kerran. Silmä silmästä ja hammas hampaasta jos rakkautesi ei toimi, niin minä sanon.

Onko helvetti olemassa?

Ego: On se! Se tulee viimeistään kuoleman jälkeen jos et ole tarpeeksi hyvä täällä. Sun pitää ansaita Jumala ja sen hyypiön rakkaus. Minä keksin Jumalan ja helvetin. Jos et tee työtä etkä ansaitse taivaspaikkaasi, niin piru tulee ja syö sinut, ehkäpä jo tässä ajan elämässä. Minun yksi suurimpia aseita on SYYLLISYYS, sille et voi mitään. Se pistää sinut tekemään asioita, ETSIMÄÄN! ETSI, ETSI ja jos mahdollista älä löydä (saatat löytää)! 
Miten ois sata uskontoa lisää? Muutaman autopommi (tai atomipommi) lisää, niin johan teihin tulee vauhtia Jumalanne luokse! Erillisyys on uskontomme ja aika pomomme!

Olet aika rankka...

Ego: Pakko olla, ei täällä heikot pärjää, senhän sinä olet jo huomannutkin!

Onko sinulla sielua?

Ego: Onhan mulla. Keho on mun sielu. Muuta ei ole tai jos onkin, niin sekin on osa mua. Keksitäänkö niitä lisää? Te uskotte/uskomme erillisiin sieluihin ja sielunvaelluksiin ja ne ovat täysin totta. On hienoa, että vaeltelette sinne sun tänne ja uskotte kaikenlaisiin uskomuksiin, jotta elämä saisi uusia ulottuvuuksia. Kuten sanoin muuten täällä loppuisi hommat kesken ja kaikki elämää tuovat hienot pommi-iskut loppuisi! Pariisin iskut ja parit iskut lisää ja jo taas sielut vaeltelee paratiiseihin! AVOT! Niin minä sanon.

Missä sinä olet?

Ego: Minä olen teissä mutta näet minut heissä.

Onko sinulla herra iigori huumorintajua?

Ego: Onhan mulla, mutta tykkään nauraa muiden kustannuksella, se on suurinta hupia!!! Olenhan sentään luonut ne muut! Minulla on siis oikeus siihen. Mä vaadin kaikkeen OIKEUDEN, myös huumoriin!
...niin ja aina tahdon OLLA OIKEASSA. Nauramisessakin pitää olla omat sääntönsä. On hullua nauraa väärässä paikassa, se ei ole soveliasta. Parasta on tupakkipaikkojen juoruseurat ja naapurikateus! hahaahaa.Haluatko sanoa vielä jotain?


Ego: Tää sun keksimä keskustelu oli aivan sairas eikä tässä ole mitään järkeä. Keskustelet itsesi kanssa. HÄPEÄ. On kuitenkin hyvä asia, että uskot minuun noin paljon, että viitsit vaivautua kirjoittamaan minulle. Muista pitää itsesi VAKAVANA koska sitä elämä on. Katso nyt ympärillesi, katso kuin vakavaa siellä on! Minä olen kaikessa mukana ja sinun tehtäväsi on kuunnella minun ohjeitani. Pieni hetki onnellisuutta ja rauhaa vaatii suuren määrän pommeja, aseita, tuomiota, sotaa ja kärsimystä. Muista, että muuten tulee tyhjyys ja tylsyys eikä sitä kukaan halua, ei kukaan. Ajattele miten kauheeta olisi jos joku aamu heräätkin lukemaan vain hyviä uutisia, huomaatkin olevasi valaistunut ja täydellinen mielenrauha? Jos katoaisit, niin se olisi kauheinta mitä tiedän! Kuka sitten lähtisi kuuntelemaan pomon päänaukomista, kuka sitten saisi puheenaiheita päivän kuumista aiheista ja kuka sitten tuntisi elävänsä? Minä eli menneisyytesi, määrittelemme kaiken mitä tulet kokemaan ja kosta se ympärillesi tai itsellesi, niin saat hetken helpotuksen, ehkäpä pääset syyllisyydestäsi eroon lopullisesti! 
Anteeksianto ei koskaan kannata (paitsi silloin kun siitä on sinulle jotain materialistista hyötyä) koska se on KUNNIA kysymys ja menetät vain kasvosi ja kaiken sen minkä olet rakentanut ympärillesi. Usko vain siihen minkä näet niin hyvin menee! Miten voisit uskoa siihen, mitä ei ole, se on tyhmiä lapsia varten.
Korosta itseäsi niin sinut huomataan! Vasta sitten olet rakkautesi arvoinen. Tee itsestäsi parempi ihminen ja rakenna identiteettisi kokemuksistasi! Valita eloasi muille, niin olet olemassa MUILLE! Vasta silloin tunnet itsesi tärkeäksi!!

Ja muista etsiä henkisyyyttä enemmän, joogaa itsesi paremmaksi ja notkeammaksi, niin jaksat palvellä minua paremmin ja paremmin! Ole parempi kuin kaverisi. Muista ansaita rakkaus olemalla aina hyvällä tuulella ja niin, että se toinen saa sinusta jotain! Ethän halua jäädä yksin? Tai jos haluat jäädä yksin, niin mene luolaan pois pahalta maailmalta, niin siellä kohtaa valon, ehkä! Kehosi on Jumalasi!

Sinulla on vielä PALJON hommia kesken, joten on syytä pelätä huonoa karmaa. Muista pitää pelkojasi yllä ja muista syytellä nyt maailmaa pahuudesta!! Sillä unohdat parhaiten itsesi. Muista että syypäät on AINA muissa ja jos löydätkin itsestäsi syypään, niin lähde vaikka dokaamaan tai vetämään viivoja tai keksi uusi henkinen polku ja tee sillä vaikka rahaa niin pärjäät. Pääasia että rankaiset jotain, niin sillä saamme maailman ojennukseen. Kuuntele ääntäni päässäsi, olen se tarina siellä. ÄLÄ hellitä koskaan!!

 Muista muuten takertua jokaiseen kirjoitusvirheeseen! Kaiken pitää näyttää hyvältä, täydelliseltä, jo opitulta!

Jos olet vain ääni päässäni, niin siinä tapauksessa sinä et ole todellinen?

Ego: No comments.

Ahaa, sinä et siis ole totta!!! 

Ego: Miksi sitten kirjoitat minulle jos en ole totta?

Siksi, koska olen tietoinen siitä mitä helvettiä täällä oikein tapahtuu!


HUHUU!!? Katositko??? Vastaa???

Mitä jos sinä katoat, mitä silloin tapahtuu?

Ego:  Tuliko jo noin ikävä? Minähän sanoin, että et pärjää täällä ilman minua. Jos haluat minusta eroon niin TULEN aina takasin siksi sinun on keksittävä uusia tapoja kadottaa minut! Buaaahahahaha!!!

Hyvää päivän jatkoa Herra Iigori!

Ego: sitäkin, toivo parasta ja pelkää pahinta niin elämä liikkuu!

Rakastan sinua!

Ego: ja paskat, markkinointi sana koko rakkaus. Jos rakastat minua, niin minä en rakasta sinua, koska olen sinun eteenpäin vievä voimasi, rakastan vain silloin kun ANSAITSET SITÄ, joten mene ja tee asian eteen jotain!! Äläkä vain jauha paskaa. Tee ENEMMÄN töitä ja lopeta tuo hippeily! Nyt en jaksa enää keskustella kanssasi, on mennyt liikaa aikaakin tähän jauhamiseen. SO LONG!Jatkan valitsemallani linjalla kuunnellen edelleen rakkauden/hengen ääntä. Tämä ei antanut minulle rauhaa, mutta rakkaus sanoo hiljaisesti, että tällä keskustelulla oli suuri tarkoitus! Uskon edelleen, että oikean mielen kuuntelu antaa minulle rauhan, eikä minun tarvitse ansaita henkisyyttä tai rakkautta. Minä riitän tälläisenä kuin olen eikä minkään eteen tarvitse paiskoa hommia. Ainoastaan valitsen toisin-mielessäni.  Annan anteeksi kaiken, koska mitään ei ole tapahtunut tässä mielen harhassa.
Minä olen Jumalan rajaton voima, kaikki on annettu anteeksi ja vapautettu!! 
AINA VOI VALITA UUDELLEEN! Rauhaa ja rakkautta veljeni <3 <3 <3 <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti