Google+ Followers

tiistai 20. lokakuuta 2015

Teit meistä kauniin elokuvan kuvaukset 20.10.2015

MOI!

"Nyt voi musamies olla taas suht tyytyväinen tähänkin päivään.
Aikakoneella lahden legendaariselle kasisalille muistelemaan menneitä. Paikasta josta bändit tehosekoitin ja apulanta aloittivat tekemään suomalaista rock historiaa. Samalla tuli tehtyä myös kotimaista elokuvahistoriaa. Itse Olga Temonen antoi roolin olla "rokkipoliisi" eli näyttelen (työparini Päivin kanssa) elokuvassa mm."rokkipoliisia" otsa kurtussa. Siitä en tiedä kuinka paljon sitä lopulliseen elokuvaan pääsee näyttämään lärvää (vai ollenkaan), mutta onhan tässä hyvä alku näyttelijän uralle...
Tuli samalla juteltua itse ohjaaja Tuukka Temosen kanssa, joka osoittautui erittäin mukavaksi ja maanläheiseksi kaveriksi." 


(Lainasin itseäni faceseinältä...;-)

Juu eli mitään juonipaljastuksia täällä ei tulla näkemään, mutta kyllähän tämä nyt blogauksen arvoinen asia on!! Olenhan sentään seurannut bändejä lähes alusta asti. Tehosekoittimen Oton kanssa parannettiin maailmaa eräs ilta jenkkapirtillä aikana jolloin heiltä oli tullut vasta ensimmäinen levy; "rock n roll" ;-)
Bändeihin ja muutenkin siihen aikaan liittyy paljon muistoja.
Nyt paikanpäällä seurasimme keskellä kuvauspaikkaa (kolme tuntia) miten elokuvaa tehdään ja meininki oli todella leppoisa. Paikalla oli ysäristi pukeutuvia vaihtoehto nuoria ja paljon kameroita joten arvatkaapa vaan miten liekeissä olin??! ;-) Se oli ihan mieletöntä!! Oli hieno päästä osaksi elokuvaa ja oli hieno fiilistellä sitä aikaa. Paikanpäällä pyöri näyttelijöitä ja sain seurata niin läheltä ohjaajan työskentelyä, ohjeistuksia jne.

Mahtava ilta. 
Back to the 90`s!!! 
PUNK! eiku PÖNK!
Se johtuu gee gee gee geeneistä!
Kuva kopsattu "teit meistä kauniin" sivulta! Ei siis oma. "Tehis"..Arvaa mikä kovanluokan bändi tehistä esitti? ;-)
Aidot punkkarit heinolasta
Jee jee jee apulauta...apulanta!!
Ysärin vaihtoehto nuoret!! ;-)
Epäaito "Tontsa" ja aito Tuukka
"Sipe" kapulat taskus...
Mul on kassillinen jyrki ohjelmia veehooässäl. Aika klassikko kamaa etten sanois...;-)
 
Aito Tontsa ja aito Jake
Elokuvan ohjaaja ja oman elämänsä ohjaaja
Vähän myöhäsempää ysärikamaa! ;-)


 Elämä on yksi suuri elokuva! Peace&Love <3

T:Jake

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti