Google+ Followers

lauantai 31. lokakuuta 2015

Etsi, etsi ja etsi!!!!

Mene ja etsi, jos vain haluat. Etsi, etsi ja etsi, kunnes henki ei enää kulje. Mietiskele ja tutkiskele itseäsi ja etsi "minuuden" alkulähdettä, tarkkaile hengitystäsi, harjoita joogaa, käy vuosikausia psykoterapiassa, yritä olla enemmän läsnä, ajattele myönteisesti, yritä "ilmentää omaa kohtalosi", syö kasvisruokaa, muuta intiaan palvomaan gurua, nauti ihmeellisistä henkisistä kokemuksistasi, paljasta maailmankaikkeuden "perimmäiset salaisuudet", saavuta valaistuminen ja kulje kaikkialla kertomassa muille omasta valaistumisestasi ja siitä, miten hekin voivat valaistua, jos he kulkevat samaa tietä kuin sinä.

Tee kaikki tämä ja usko ihan niin moneen tarinaan kuin vain haluat uskoa, irrota itsesi muista miljardilla eri tavalla ja pönkitä ja vahvista kaikin keinoin sitä egoa, josta haluat vapautua.

Aivan, tee ihan mitä haluat, koe ihan mitä haluat-koe kaikki, mitä maailmalla on sinulle annettavanaan.

Mutta kaikki kokemukset ovat ohimeneviä. Yksikään ei kestä, ja olipa menneisyydessä tapahtunut ihan mitä tahansa, meille jää jäljelle vain tämä tämänhetkinen ilmentymä. Mitä tahansa tarinaa sinusta ja elämästäsi ja epätoivoisesta valaistumisen etsimisestä onkaan kerrottu, se on vain tarina, joka ilmenee tässä ja nyt. Eikä tuo tarina kuulu kenellekään.

Miten pelottavaa tämä onkaan mielelle, joka etsii jotakin enemmän! Se on viimeinen asia, jonka etsijä haluaa kuulla- että on vain tämä tämänhetkinen ilmentymä, että menneisyys on aina kuollut ja kuopattu ja että se herääminen, jota on koko elämä etsitty, ei ole jotakin, minkä voisi löytää.

Entä mitä meille jää jäljelle?

Vain tämä:

Sydämen lyönnit

Hengitys sisään ja ulos, sisään ja ulos

Lämpöpatterin naksunta

Television hurina.

Jeff Foster

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti