Google+ Followers

torstai 29. lokakuuta 2015

Elämän pelissä

Mutta kuitenkin roolihahmo "Jeff" on osa tätä ilmentymää. Roolihahmo "Jeff" nousi näennäisesti sängystä ylös tänä aamuna, meni näennäisesti töihin, palasi näennäisesti kotiin ja istuu nyt näennäisesti tuolissa kirjoittamassa näitä sanoja.

Mutta "Jeff" on vain tämän pelin yksi mutkikas ilmentymä muiden joukossa. Hänellä ei ole tämän suurempaa todellisuusarvoa.

Mikä helpotus onkaan olla vapaa omasta itsestä! Mikä taakka se olikaan kantaa kaikki nuo vuodet ja teeskennellä olevansa yksilö, jolla on rankka menneisyys ja epävarma tulevaisuus, henkilö joka yritti "löytää oman tiensä elämässään" ja joka yritti menestyä samanaikaisesti sekä työelämässä että omassa "yksityiselämässään" (ja miten yksityistä elämäni aiemmin olikaan!)

No, oli miten oli, nykyään näyttää edelleen olevan olemassa "Jeff", joka elää elämäänsä. Kaikki on vain nähty leikiksi, peliksi, tanssiksi. Ja miten outo ja kaunis tanssi se onkaan! Tanssi, joka on täynnä niin mielihyvää kuin tuskaa, niin iloa kuin surua ja niin terveyttä kuin sairauttakin. Mitä tahansa voi tapahtua elämän pelissä.

-Jeff Foster; olemisen ihme

joku jossain,elämän pelissä
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti