Google+ Followers

lauantai 19. lokakuuta 2013

Nyt tulee rajua ja sekoa kamaa (vain puoli tuntia)

WARNING!!!
Nyt tulee niin rajua kamaa tuutin täydeltä, että tukka hulmuaa ja balalaikka soi. Takaan että demonit riivaavat ja helvetin lieskat polttavat jalkapohjia.
(Paitsi jos ajattelet toisin...;-)

Olet ehkä hypännyt laskuvarjolla tai muuten vaan huviksesi benjihyppyjä, tai naulannut käden kiinni pöytään, kuten eräs videoblogaaja teki? Ehkä olet lukenut itsesi presidentiksi asti tai voittanut olympia kultaa? Voi olla että olet ollut saatanan palvoja, satanisti ja tuntenut henkilökohtaisesti Anton Laveyn? Oletko kenties valloittanut maailman korkeimmat vuoret tai nostanut penkistä 200 kiloa? Saattaa olla että olet kokenut valaistumisen tai heroiinin tuoman täys euforian? Olet ehkä ollut masentunut ja ollut itsemurhan kynnyksellä? Saattaa olla että olet ollut 30 vuotta samassa työpaikassa? Ehkä olet tavannut itse Jeesuksen ja parantunut ihmeellisesti? Olet ehkä tappanut jonkun ja joutunut vankilaan? Kiertänyt maapallon ympäri? Olet ollut ehkä maailman kovimman heavy bändin kovia kokenut laulusolisti? Voit olla ison perheen isä tai äiti, tai miljonääri... tai sitten olet muuten vaan hemmetin kova jätkä, kun piekset kenet tahansa. Olet pelannut ehkä 3 kertaa GTA:n läpi? Voit olla yksinkertaisesti paras ja voittaa kilpailuja tai olla suosittu joogaguru.
Meillä jokaisella olisi paljon kerrottavaa, jos ei ehkä omasta elämästä, niin ehkä jonkun toisen elämästä. 
Välillä saattaa tuntua todelliselta se, että olet maailman komein tai kaunein nousuhumalassa, mutta silläkin välillä tsunamit pyyhkäisevät ja sodat tappavat. Karua. On ylä ja on alamäkiä. Sairaudet vievät ja itsemurhatilastot on karua luettavaa. On huippuja ja on laskuja. Joskus on tilipäivä ja joskus krapula.

Yksikään edellä mainituista asioista ei ole edes mikään saavutus tai todellinen kokemus, koska se on vain huippuhetki joka tulee katoamaan ilmaan jo pelkkänä ajatuksena. Kaikkien maailmassa koettavien asioiden taustalla vallitsee ainoastaan MIELIVALTA. Jokainen asia tai unelma on ENSIN ajatus ja vasta sitten se ehkä ilmenee näkyväksi asiaksi. Meidän päässä kiertää keskimäärin noin 50 000 ajatusta vuorokaudessa ja mikä pahinta, se hallitsee meitä meidän itsemme huomaamatta, mieti joskus minkä tai kenen hallinnassa olemme. Jokainen ongelma tai huippukohta elämässä on vain ajatus. Mikään ei tuo tunnetta, ellei ole ensin ajatus. Vaikka voittaisit lotossa täyspotin, se ei merkitsisi sinulle mitään ellet ajattele ensin että se on siisti homma. Yhtä hyvin voit hetken päästä masentua siitä... ja se on vieläpä hyvinkin todennäköistä, koska elämme vastakohtien maailmassa. On vain yksinkertaisen selvää että kylmä on olemassa, jotta voi kokea kuumaa, on yö jotta voi kokea päivän valon(tai toisinpäin), on nousuhumalaa jotta voi maata väsyneenä krapulassa. On paskoja biisejä, jotta voi laulaa suosikkibiisiensä tahdissa.Välillä on PAKKO epäonnistua, jotta voi kokea onnistumisen ilon. On kuolemaa yhtä paljon kuin syntymääkin. On ollut pakko keksiä helvetti, jotta voi edes ajatella taivasta. Elämä vaan ei ole jatkuvaa nousuhumalaa ja siemensyöksyä. On pakko olla pilvinen päivä, jotta voi kokea auringon paisteen. Et pystyisi nauttimaan mielenrauhasta, jos et olisi kokenut mielenmellakkaa. Sinulla on mieliruokasi, koska olet syönyt pahaa ruokaa. Terveyskin on olemassa, koska on olemassa sairauksia. Sinun on pakko olla voimakkaasti kaiken tämän alainen, jos et nouse ajatuksiesi yläpuolelle todelliseen olemukseesi.

Oletko kuullut puhuttavan helvetistä, maya harhasta, egosta tai oletko kuullut tarinoista kun Buddha valaistui vain istuen puun alla viikkotolkulla demonit vastassa? Jeesuskin meni autiomaahan ja tapasi siellä viikkojen ajan demoneita. Kiusauksia. Niin, todellisuudessa ne "demonit" eli unessa kulkeminen samaistuneena omaan mielivaltaan on vain ja ainoastaan OMASSA PÄÄSSÄ. Tämä ei ole mitään hörhöilyä eikä tyhjänpäivästä jorinaa ja äläkä edes yritä tehdä tästä(kin) TARINAA mielessäsi. Tämä ei ole mitään. NOTHING.

Jos haluat kokea kaiken mistä olen ikinä puhunutkin (egosta, saatanasta, Jumalasta, tarinoista, unesta..ym) niin istu vain ja ainoastaan puolituntia päivässä TEKEMÄTTÄ MITÄÄN, niin tiedät. Vain istu hiljaa ja vain OLE(älä samaistu ajatuksiin), niin tulee aika jolloin oivallat KAIKEN. 

Tässä sinulle siis rajua kamaa!!! Antaa "hullujen" naulata kätensä pöytään tai kaverinsa ristille, mutta sinä ole soturi ja koe se pahin vastustus itsessäsi!  Jos haluat tietää missä asuu masennus, ahneus, pahuus, hyvyys, mielihalut, "rakkaus", viha...niin istu ja vain ole takertumatta ajatuksiin...vain seuraa niitä. Kumpi vie kumpaa? Vietkö sinä ajatuksia vai ajatukset sinua? Jos tämä koko ajatuskin istumisesta tekee tiukkaa, niin mieti vielä kaksi kertaa, kuka hommaa vie sata-nolla.

Ehkä olet naureskellut uskovaisille, anteeksiannolle, irtipäästämiselle, hörhöille, "Jeesusteluille", jutuilleni...niin naureskele vain, sen kuuluukin mennä niin!... mutta miten olisi pienenpieni käytännön harjoitus samaan syssyyn? Siinä ei tarvitse tehdä yhtään mitään, vain ja ainoastaan istua hiljaa. Kysessä ei ole tarinan jatkamisesta eikä uskomuksista. Tarinat kuuluvat ajan alaisuuteen, mutta todellisuus kulkee ajan ulottumattomissa, koska on vain NYT, neulansilmän lävitse ajasta ikuisuuteen. Tämä pienenpieni harjoitus on kaiken tarinan tuolla puolen. TÄSSÄ EI USKOTA MIHINKÄÄN! Tässä ollaan vain puoli tuntia. Jos puoli tuntia on liian pitkä aika tekemättä ja ajattelematta mitään, niin kokeile 10 minuuttia. Katkaise tarinasi 10 minuuttia päivässä niin totuus valkenee aikanaan, ehkäpä jo heti. Jos 10 minuuttiakin tekee tiukkaa, niin yritä minuutti.Tässä on sinulle rajua kamaa: HUH HUH. 10 minuuttia ajattelematta....voi Kraistus...;-) ;-) Ehkäpä olet jo niin guru ja kova jätkä että kykenet olemaan tietoinen läpi pitkän päivän?? Hallelujaa ja aamen ja soronoo...;-)

Ei tarvitse lähteä ashrameihin tai vuorille meditoimaan, ei tarvitse juosta maratoonia eikä tarvitse lähteä merta edemmäksi kalaan. Ei tarvita Jumalia eikä patsaita. Sinun sisälläsi on se taivaan valtakunta(tai helvetti), tai molemmat. Missään henkisessä tai edes uskonnollisessa opuksessa ei puhuta fyysisistä taivaista, partajumalista. Ei tarvita kirkkoja eikä tekojumalia. Mene vain itseesi. Voin kertoa että on maailman yksinkertaisin asia maailman haastavin asia. Jos taas hallitset mielesi täysin, niin olet immortal. Kuolematon. Egot pitävät sinua ehkä hulluna, mutta olet vapaa, onneksi olkoon.

Korostan vielä että tämä koko teksti on naurettava ja turha, eikä sitä pidä ottaa kovin vakavasti, halusin vaan kertoa mikä mielestäni on oikeasti RAJUA kamaa. Jokainen joka on meditoinut säännöllisesti tietää tämän saman. Tässä ei tarjoilla kukkasia, yksisarvisia eikä menninkäisiä, vaan tämä on karua todellisuutta.T: RAJU JA HULLU JÄTKÄ (ainakin mielikuvituksessa;-)P.s jos rahkeet riittää ja haluat mietiskellä asiaa tarkemmin, niin ehkäpä tämä valaisee asiaa tarkemmin....
http://www.youtube.com/watch?v=uNorCgVDo8s

2 kommenttia: