Google+ Followers

lauantai 5. lokakuuta 2013

mielikuvien mukainen maailma
Voisiko olla mahdollista, että se maailma jossa elät, on tällä hetkellä juuri semmoinen millaisena sen ajattelet? Voisiko olla mahdollista että maailma on alunperinkin rakennettu mielessä mielikuvien avulla? Mietiskele asiaa, niin saatat yllättyä.
Maailmamme on täysin mielikuvamme mukainen. Vastuu on siis meillä itsellämme, eikä me voida syyttää tästä kaikesta ketään toista, ei saatanoita eikä Jumaloita, eikä edes ketään toista ihmistä. Se mitä todellisuus on pienen mielen tuolla puolen, on ikuinen ja täydellinen. Todellinen  rakkaus ei ole pelkillä mielikuvilla väritettyä mielikuvitusta. Muuttuva ja ailahteleva ajatus on harhaa, koska se poikkeaa toisen luomasta ajatuksesta, aina siihen asti kunnes katoaa ja muuttuu. Jokaisen henkilökohtaiset erilliset ajatukset luovat kollektiivisen kokonaisuuden, jossa elämme, näin koemme elämän. Tämän takia rakkaudessa myös koetaan niin paljon pettymyksiä ja harhaa. Mielen aiheuttama tunne on harhaa, mutta ykseys/rakkaus on totta. Se mikä näyttää jakautuvan ja muistuttaa erillisyydestä on kuitenkin samaa energiaa eikä erillisyyttä ole -ennenkuin joku keksii kyseiselle asialle nimet, ja pirstaloi kokonaisuuden hyvään ja pahaan. Olemme saaneet lahjan tehdä semmoisen maailman kuin tahdomme ja kokemuksemme on sen mukainen. Elämme kuin unessa ja toivon että alat näkemään hyvää unta painajaisten sijaan :-) Miten olisi vaikka rakkauden uni? ;-)


Voima on sinussa ja kaiken pohjalla on täydellinen rakkaus, ei muuta kuin luomaan rakkauden elämää <3Jokainen ajattelee elämästään mitä tahtoo ja myöskin kokee elämänsä miten tahtoo. Ulkopuoliseen ei aina voi vaikuttaa, mutta mielessäsi on paikka jossa voit vaikuttaa. Asenne ja näkökulma ratkaisee kaiken..ja siksi ihminen on myös selviytyjä.

Haluan muistuttaa että kaiken mahdollisen vastoinkäymisen ja pettymyksien takana on rauha, joka kutsuu jokaista luokseen. Olemme jokainen saman arvoinen rakkauden edessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti