sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Sinulla on Rakkaus juuri nyt

Kysymys IOK-neuvonantaja Liz Cronkhitelle, uutiskirje 14.2.2013:

Minä en ole koskaan oikeasti kokenut rakkautta… Minä olen yksi niistä, jotka ovat syntyneet au-lapsena; äiti oli hyväksikäytetty ja lapsenkaltaisessa mielentilassa. Minulle ei ole syntymästäni lähtien osoitettu oikeasti rakkautta, mutta kylläkin paljon hyljeksintää. Aikuiset lapseni ovat läimäyttäneet ovensa kiinni nenäni edestä. Kaipaan yhteyttä perheeseeni, mutta he ovat heittäneet minut ulos. En ole käyttäytynyt loukkaavasti heitä kohtaan… Olen etsinyt Jumalaa koko ikäni ja tässä elämäni vaiheessa, 62-vuotiaana, ymmärrän, että vielä on toivoa ja olen huomannut ihmisten olevan mukavia, mutta että kaikki tämä on vain sanahelinää, ei sen enempää ja että rakkaus aina kuolee. Tämä näännyttää minut vähitellen.

Vastaus:
 
Sinä et selvästikään ole tietoinen siitä, että sinulla on aina ollut Rakkaus (Jumala). Sinulla on Rakkaus juuri nyt. Se mitä sinulla ei ole, on tietoisuus Rakkaudestasi. Ja tämä asia on helppo korjata!
Ihmeiden Oppikurssi painottaa heti alusta lähtien hyvin näkyvästi sitä tosiasiaa, että sinä et koe Rakkautta silloin, kun toiset näyttävät rakastavan sinua, vaan silloin kun valitset näkeväsi asiat sisimmässäsi olevasta Rakkaudesta käsin. Laajentaessasi tietoisuuttasi Rakkaudesta sinä opit, että sinä olet (sinulla on) Rakkaus.
Rakkaus ei voi tulla sinuun toisista ihmisistä. Rakkaus ei myöskään voi mennä sinusta toisiin ihmisiin. Jos tämä olisi mahdollista, ihmissuhteet olisivat ehjiä ja tyydyttäviä. Ne olisivat Totuus (Jumala). Mutta sinä olet oppinut, että näin ei ole. Ihmissuhteet ovat toimivia silloin, kun olet tietoinen sisimmässäsi olevasta Rakkaudesta ja tunnistat ihmissuhteet sisimmässäsi olevan Rakkauden laajentumina, etkä näe ihmissuhteita rakkauden lähteinä itseäsi varten.

Kun etsit Rakkautta (Jumalaa) maailmasta, opetat silloin itsellesi, että sinulta puuttuu Rakkaus. ”Rakkaus” on sana, jota käytämme silloin kun koemme sellaista ykseyttä, mikä on Totuus (Jumala). Kun tunnet puutteellisuutta, tyhjyyden tai yksinäisyyden jne. tunnetta, älä silloin lähde etsimään rakkautta muilta ihmisiltä, vaan pysähdy ja lepää tietoisuudessa siitä, että sisimmässäsi on Rakkaus. Istu hiljaa ja anna persoonallisen ajattelujärjestelmäsi (egosi) ajatusten tulla ja mennä samalla kun lepäät ajatustesi tavoittamattomissa, Hiljaisessa Rakkaudessa.
Kun olet tekemisissä maailman kanssa, valitse silloin näkeväsi asiat Rakkaudesta käsin niin, että voit kasvattaa tietoisuuttasi sisimmässäsi olevasta Rakkaudesta. Persoonallinen ajattelujärjestelmä reagoi aina nopeasti syyllisyyden, arvostelemisen ja pelon tunteilla. Anna sen tehdä niin ja irrottaudu sen reaktioista ja valitse sen sijaan näkeväsi asiat sisimmässäsi olevasta Rakkaudesta käsin. Tämä opettaa sinulle, että Rakkaus on sisimmässäsi, ja että Rakkaus ei koskaan jätä sinua.
Jos sinulla on uhrautumisen tunteita toimiessasi muiden kanssa, ajattelet silloin puutteesta käsin (persoonallisesta ajattelujärjestelmästä käsin), et Todellisesta Rakkaudesta käsin. Jos käyttäydyt toisia kohtaan tavalla, jonka koet olevan ”rakkaudellista”, mutta jos käyttäytymisen tarkoituksena on saada rakkautta tai jotakin muuta toiselta, näet silloin asian puutteesta käsin, et Todellisesta Rakkaudesta käsin. Kun mielesi on keskittynyt Rakkauteen, toimit toisten kanssa Ykseystietoisuudestasi käsin. Silloin et etsi rakkautta toisilta. Silloin et koe minkäänlaista menettämisen tai uhrautumisen tunnetta. Laajennat Rakkautta sen vuoksi, että niin on luonnollista tehdä. Sinä tiedät myöskin, että Todellinen Rakkaus on heidän mielessään silloinkin, kun he eivät ole siitä tietoisia.
Jos huomaat, että et näe toisia Rakkaudesta käsin, sinun tulee etsiä asioita, jotka estävät sinua olemasta tietoinen sisimmässäsi olevasta Rakkaudesta. Tällaisiksi esteiksi osoittautuvat syyllisyyden, pelon ja arvottomuuden tunteet jne. Tai sitten saatat olla kiinnittynyt persoonalliseen tarinaasi sinua kohtaan osoitetusta rakkaudettomuudesta ja hylkimisestä. Sinun tulee työstää nämä asiat Pyhän Hengen kanssa. Jos et vielä kykene kuulemaan Pyhän Hengen Ääntä suoraan, harkitse menemistä terapeutin tai jonkun muun neuvonantajan puheille. Voi olla, että sinun on ensin hyvä kuulla Pyhän Hengen Ääntä jonkun toisen kautta kokeaksesi itsesi riittävän arvolliseksi itse kuulemaan sisimmässäsi olevaa Pyhää Henkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti