tiistai 11. heinäkuuta 2017

WHEN YOU SHOW-UP FOR YOURSELF

KUN NÄYTTÄYDYT ITSELLESI
"Jos et rakasta, tue, kannusta ja luota omaan Itseesi… niin 'kuka' sitten? Rakkaus, tukeminen, kannustus ja luottamus alkavat kaikki SISÄLTÄPÄIN. Jos olemme kovin kiireisiä hylkäämään itsemme muiden egojen palvelemista varten, onko se mikään ihme, että näyttää siltä, että OLEMME hylänneet ja pettäneet oman itsemme? Emme vaan voi houkutella Rakkautta, luottamusta ja tukea luoksemme muilta ihmisiltä, ellemme ole halukkaita antamaan näitä itse itsellemme ensin.
Kysymys kuuluukin, miten AUTENTTINEN sinä olet? Oletko halukas näyttäytymään mahdollisimman aitona itsellesi, kaikille muille ja kaikissa tilanteissa? Se, että pelkäät muiden reaktiota, on OMAN 'ITSESI' PELKOA. Tämä on tiedostamatonta Jumalan (Rakkauden) pelkoa. Ulkopuolella ei ole ketään ja jos pelkäät olla aito ja autenttinen, ja pelkäät sitä, miten muut reagoivat? Silloin tämä huoli on omaa alitajuista itsesi tuomitsemista. Se projisoituu ULKOPUOLELLESI käyttäen muita ihmisiä hyökkäämään sinua päin. Se on vain sairas egon prosessi, jota tiedostamattamme ylläpidämme sillä, ettemme ole Rehellisiä Itsellemme.
Kun olet yhteydessä itseesi… muutkin ovat olemassa sinua varten..
Pelkäätkö loukkaavasi toista ihmistä olemalla oma itsesi? Silloin pelkäät hyökkääväsi tai haastavasi heidän egoaan. Mutta tämän huolen alla makaa todellisuudessa sinun pelkosi siitä, että oma vääränlainen ego-identiteettisi joutuu haastetuksi. Muista, että on vain YKSI ego. Ja jos toisen ego laukaisee meissä reaktion, silloin meidän pitää parantaa omaamme.
Tässä toinen egon paradoksi, kun olemme henkisellä polulla. Pidä varasi suojelemasta omaa valheellista identiteettiäsi, jolla on omat uskomuksensa ja arvonsa. Tämä juuri sitä, mitä ”henkinen ego” tekee. Totuus on, että meidän TÄYTYY haastaa egoamme (kiitollisena)… jos haluamme herätä kärsimyksistämme, lol!
Muutamia kysymyksiä sinulle:
tee radikaalia ja perustavanlaatuista itsetutkiskelua ja kysy egolta, mitä se yrittää suojella? Mitä se puolustaa? Mitä se ei halua menettää? Ja mikä on sen suurin pelko sen suhteen, että sinusta tulisi aito ja perin pohjin rehellinen itsellesi? Anna vastauksesi Hengelle ja muuta ne ihmeiksi. Sinä OLET ihme ja ansaitset Jumalan mahtavat lahjat puutteellisen itsen sijaan.

Opettele olemaan läsnä itsellesi. Kuuntele sisäistä Itseäsi; se on Rakkauden Ääni. Miten voisit koskaan odottaa toisten kuuntelevan sinua ja olevan 'läsnä' kanssasi, kun hylkäät Itsesi jatkuvasti? Valheellinen nöyryys on ARVOTTOMUUTTA. Arvottomuus on tiedostamaton hyökkäys itseä kohtaan, joka projisoituu tiedostamattomana, itseen kohdistuvana sabotaasina. Ja tuo arvottomuus nousee hulluista sopimuksistamme egon kanssa, joka tuomitsee sen, ketä olemme. Tämä on röyhkeyttä korkeimmillaan… koska me istumme mielummin egon tuomitsevuuden kanssa sen sijaan, että luottaisimme ja käsittäisimme Jumalan Arvion siitä, KETÄ olemme Totuudessa… joka on täydellinen viattomuus.
Valheellinen identiteetti on hyökkäys Itseä ja Jumalaa kohtaan. Uskomalla, että olemme arvottomia, käytämme tätä parhaana PUOLUSTUKSENAMME sen HYVÄKSYMISTÄ vastaan, että voisimme ELÄÄ Totuudesta käsin. Emme voi VASTAANOTTAA Jumalan rakkautta täydesti, kun olemme mielummin jumissa omassa arvottomuudessamme. Nyt on aika nitistää tuo arvottomuus, sanon minä!”
-Nouk Sanchez-

<3 Käännös: Saija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti