torstai 6. heinäkuuta 2017

GUNS N` ROSES HÄMEENLINNA 1.7.2017

Suuren urheiluhengen tuntua!

Heräsin lauantai aamuna suht huonosti nukutun yön jälkeen seitsemän aikaan. Bussi lähti 9 aikaan lahteen. Lahdesta hämeenlinnaan bussi 10:15. Hämeenlinnassa olin 11:30. Hämeenlinnassa seikkailin itsekseni fiilistellen aina puoli viiteen iltapäivään. Porukkaa oli liikenteessä jo aamusta. 5 tunnin hengailun jälkeen raksun kanssa hengailua vielä ainakin kuudeksi tunniksi. 
Guns n roses aloitti tunnin myöhässä kuten bändin kuvaan sopii. Keikan päätteksi tiet jumissa. Pelkästään tunti kesti ennenkuin päästiin lähtemään hämeenlinnasta turkuun (lue: tienylitys ja autoruuhka). Matkalla otettiin italialainen liftari mukaan. Viiden aikaan aamulla päästiin vasta nukkumaan. Siinä pähkinänkuoressa tämä pitkä ihanan raskas päivä. About 22 tuntia guns n rosesia ja sen fiilistelyä. Kotiin tulin vasta 5.7..:-)
P.s Harjoittelijat älkööt vaivautuko


Maailman suurin rock bändi

Vaikka joka paikka oli täynnä ihmisiä, portit tukossa, jatkuvaa odottelua ja jalkojen päällä oloa, niin kaikki oli helposti sen arvoista. Kesä on kerran vuodessa. Aurinkoa ja ihmisiä riitti ihan kiitettävästi. Ilta oli lämmin ja tyyni; kaunis. Lipun lunastaneita oli 55 000. Eli ihmismassa tuplasi kaupungin väkimäärän. Ei tuollaisiin MEGAluokan tapahtumiin kovin useasti pääse elämänsä aikana. SE vain on nähtävä ja koettava, niin tietää mitä se on. Vaikka rakastankin rock klubeja, on tämä eri juttu mutta hyvä juttu. Parasta tuossa päivässä oli aurinko ja hyvä fiilis. Kun Guns n roses aloitti tunnin myöhässä, niin kaikki oli annettu anteeksi. Keikka oli täyttä rock n roll ilotulitusta alusta loppuun asti, 3 tuntia. Soundit oli loistavat ja bändi kovassa iskussa. Ei epäilystäkään siitä, että G N R on maailman suurin rock bändi. SE on enemmän kuin pelkkä hard rock bändi. Bändi on tyylikäs ja monipuolinen. Se on taitava ja juureva, mutta samalla klassinen ja mahtipontinen ja jopa punk. Slash on ehkä maailman kovin rock n roll kitaristi ja heillä on ehkä maailman kovin biisi "November rain". Biisissä ehkä mahtavinta kitaran soittoa koko planeetalla. 
Eipä tähän mitään lisättävää enää ole.
Kokemus 5/5. 
Klassinen rock ei kuole koskaan, sen puolesta yleisö äänestää jaloillaan heti kun tilaisuus tulee. LIVE AND LET DIE!

Kuvakaappaus sarjiksesta...
 SETTILISTA:

It’s So Easy
Mr. Brownstone
Chinese Democracy
Welcome to the Jungle
Double Talkin’ Jive
Better
Estranged
Live and Let Die (Wings-cover)
Rocket Queen
You Could Be Mine
New Rose (The Damned -cover)
This I Love
Civil War
Yesterdays
Coma
Speak Softly Love (Nino Rota -cover)
Sweet Child O’ Mine
Out Ta Get Me
Wish You Were Here (Pink Floyd -cover)
November Rain
Black Hole Sun (Soundgarden-cover)
Knockin’ on Heaven’s Door (Bob Dylan -cover)
Nightrain
Encore:
Don’t Cry
Whole Lotta Rosie (AC/DC-cover)
Patience
The Seeker (The Who -cover)
Paradise City

The Darkness

Tässä vielä allekirjoittaneen tekemä "dokkari" reissusta:

https://www.youtube.com/watch?v=mUwX4Wrvt0I&feature=youtu.be 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti