keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

PARANTAVAT PARISUHTEET

KAIKKI tunteet ovat sinussa - kiitä sitä, joka auttaa sina näkemään ne toisen tuomitsemisen sijaan <3 Ihanaa päivää <3
"PARANTAVAT PARISUHTEET – Helpottavia neuvoja
Anteeksianto tapahtuu aina ITSELLESI. Se ei ole koskaan anteeksiantamista toiselle. Tiedostamaton ego käyttää toisia ihmisiä, menneisyyttä, kehoa ja maailmaa, kaikkia näitä, hyökkäämään sinua vastaan. Niin kauan kuin uskot, että sinun pitää antaa anteeksi partnerillesi, eikä niin, että antaisit anteeksi itsellesi, uskot vielä, että hän on 'tehnyt syntiä' sinua kohtaan sen sijaan, että hän olisi vain tehnyt virheen. Virhe voidaan antaa anteeksi silmänräpäyksessä. Mutta että synti?
Kun anteeksianto tuntuu vaikealta, olemme sekoittaneet 'virheen' syntiin. Ja tuomitessamme tapahtuneen synniksi… teemme siitä TODELLISTA. Silloin SITÄ EI VOIKAAN ANTAA ANTEEKSI. Näin ego pitää kärsimyksen pyörän pyörimässä.
Todellinen anteeksianto tapahtuu, kun opimme kaivamaan esiin kaikki uskomukset ja arvot, jotka piilottavat Korkeimman Itsen. Esimerkiksi, jos koen suhteessa olevani pelkkä ovimatto, silloin minuun on kätkeytynyt arvottomuuden uskomus, jota ego haluaa ylläpitää. Silloin minussa on uskomus pienuudesta, että olisin pieni ja mitätön. Ja näin ego projisoi tiedostamatonta 'odotusta' arvottomuudestani kumppaniin, käyttäen häntä näyttämään sitä, miten arvottomalta tunnunkaan. Näin se ego toimii.
Jos taas tunnen olevani arvoton toisen silmissä, silloin minun täytyy tarkastella omaa itsearvostustani. Kumppanini voi kohdella minua vain sen ARVON mukaan, jonka annan Itselleni. Kukaan ei voi kohdella minua huonosti, ellen tiedostamatta ole pyytänyt häntä tekemään niin.
ANTEEKSIANNON RUKOUS: 'Pyhä Henki, auta minua antamaan anteeksi itselleni, että olen tiedostamattani käyttänyt ___(henkilön nimi)___ hyökkäämään minua vastaan ja näin erottanut minut Pyhästä, Korkeimmasta Itsestäni'
HELPOTTAVIA NEUVOJA PARISUHTEISIIN:
1) Radikaalia rehellisyyttä itseäsi kohtaan käyttäen, tee itsetutkiskelua ja kirjoita lista kaikista niistä ominaisuuksista, joita haluaisit kumppanissasi olevan.
2) Luo sitten näille merkitykset kohdistamalla ne ITSEESI. Kun opit olemaan läpinäkyvä ja radikaalin rehellinen omista tarpeistasi, muutkin voivat kohdella sinua sillä Rakkaudella, jota opettelet laajentamaan itseesi.
3) Kirjoita nyt lista korostaen kaikki se, mitä ODOTAT kumppaniltasi. Ole rehellinen. Tunnista sitten se, että hän ei voi antaa näitä sinulle… ennen kuin opettelet ensin antamaan ne itsellesi.”


 Nouk Sanchez

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti