perjantai 9. syyskuuta 2016

Ego pelaa mutta pelkää

Kuinka moni rakastunut pari alkuhuumassa vannoo ikuista rakkautta ja on valmis vaikka kuolemaan toisen puolesta? Kun parin kuukauden päästä arki alkaa, niin ei olla valmis laittamaan edes tikkua ristiin omassa itsessään jos tilanne sitä vaatii. Kuinka moni on vannonut suuren rakkauden nimeen, mutta on hetkessä on valmis kääntämään takkinsa? Kun ärsytys nousee sisältä, niin se siivotaan takaisin maton alle tai sitten painetaan se toisen niskaan. Kuinka moni on suhteessa pistänyt rakkaimpansa syyksi oman sisäisen pahan olonsa?
Kuinka monessa suhteessa riidellään aivan turhista asioista, kontrolloidaan toista ihmistä ja yritetään muuttaa toista omien toiveiden ja halujen mukaisesti?
Kuinka moni on mielessään ajatellut vaihtaa parempaan kun toinen ei ole vastannut omiin odotuksiin? Kuinka moni on pettynyt rakkaudessa? Kuinka moni on etsinyt itselleen seuraa ihan vain sen takia että pelkää yksinäisyyttä tai ulkoisten odotuksien painetta? Niin..ja kuinka moni on päättänyt että enää ikinä en halua suhdetta kun se tuottaa vain murhetta, pelkoa ja pettymystä?
Kuinka moni hankkiutuu suhteeseen vain omien seksuaalisien tarpeiden takia? Lastenteon takia? Toimeentulon takia? Ulkonäön takia?

Kuinka moni lähtee aamulla töihin yhteiskunnan pakottamana? Rahan takia? Pelosta että ei ole rahaa? Kuinka moni opiskelee pelon pohjalta; ettei tulisi köyhä tulevaisuus ja jotta saisi hyväksyntää ja ihailua opettajalta, itseltä, perheen jäseniltä sekä ystäviltä? Kuinka moni touhuaa ja tekee paljon koska on ajan mukaan muodikkaampaa sanoa "aika ei riitä,on niin paljon kaikkea". Kun kalenteri on täynnä niin tuntee elävänsä.
Kuinka moni shoppailee kaapit täyteen tavaroita, ostelee uusia autoja, taloja ja käy kuntosalilla jotta tuntisi itsensä arvokkaammaksi? Kuinka moni vastaavasti juo kaljaa sohvalla ja urheilee penkillä mieluummin kuin kävelisi raikkaassa ulkoilmassa ihan vain sen takia että pääsisi karkuun sisäisiä tuntemuksiaan?
Kuinka moni tulee uskoon, siihen AINOAAN oikeaan uskoon? Vain sen takia että kulttuuri näin opettaa? Kuinka moni puhuu rauhasta, mutta samaan hengenvetoon ajattelee ja puhuu pahaa toisista ja toisten näkemyksistä? Kuinka moni sotii uskontojen nimissä? Kuinka moni sotii arjen tasolla lapsiaan vastaan, kumppaniaan vastaan, naapuriaan vastaan, toista maata vastaan, ihon väriä vastaan ja omia ajatuksia vastaan?
Käsi pystyyn kuinka moni on ollut ollut elämässään useammin kuin 1 kerran OIKEASSA oman totuutensa edessä?!

Ego pelaa mutta pelkää. Niin usein me pelataan täällä ihmisyyden peliä, niin alitajuisella kuin tietoisella mielelläkin. Olemme täysin pihalla kaikesta emmekä todellisuudessa tiedä yhtikäs mitään MISTÄÄN! Olemme omaan mieleemme niin samaistuneena, että meillä on vain nuppineulan pään kokoinen näkökulma elämään ja itseemme. Olemme onnistuneet tankkaaman itsemme paljon tietoa täyttääksemme tyhmyyden tunnettamme ja tyhjyyden tunnettamme.
Halumme pelata pleikkaa, x boxia, lautapelejä sekä elämän peliä. Haluamme voittaa omat ajatuksemme. Itsemme. Valheellisen itsemme. Kuka on se joka haluaa voittaa ja miksi?

Ego on vain ajatusrakennelma. Se koostuu menneisyyden mielikuvista, tulevaisuuden mielikuvista, ajatuksista, itsestämme ja toisista. Me pumppaamme näitä epätodellisia mielikuvia toistemme mieliin niin median kuin uskomustemme puolesta. Ego pelaa koska pelkää häviävänsä.

Minusta on aika herätä. Se sama ihminen joka on ihana vauvana on ihana myöhemminkin. Meidän todellisuus on ajaton, sitä todellisuutta ja viattomuutta pieni lapsikin muistuttaa.


Hengitä. Olet tullut maaliin. Älä pelkää. Egosi sanoo että haluat uuden pelin. No ehkä voit pelatakin, mutta nyt muistat että TODELLISUUDEN kautta ei ole voittajia eikä häviäjiä. Muistat vain sen että KUKA pelaa. Et ole pelilauta etkä pelinappula. Olet se joka kuvittelee pelaavansa.
Mieti tätä tarkoin. Pääset todellisuuden polulle vasta kun mielikuvasi elämästä hajoaa. Jos haluat pitää mielikuvillasi illuusiota pystyssä, niin tee se, mutta yritä ottaa myös muiden mielikuvitukset huomioon. 
Muovaa tarinastasi sellaista kuin haluat sen olevan, mutta muista että et ole täältä vaikka oletkin täällä. Maailmaa ei ollut ennen kuin tulit sitä kuvittamaan.
Koko maailmaa et ehkä voi (tai sitten voit;-) hetkessä muuttaa, mutta ajatuksesi siitä voit ja siinä on sinun VAPAUTESI! 
Peace& Love! <3

Jake

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti