lauantai 10. syyskuuta 2016

Apulandian avajaiset ja yllätyskeikka!!! 9.9. 2016


Semmosta meininkiä Apulandian virallisissa avajaisissa. Paikan päällä pörräsi Tontsa, Saippi (Sipe), Ville, Tuukka, Olga, Mandy ja myös Mepät eli Zaija Ja Zeik. Apulandian museo oli ilmainen. Keikan lopussa maistuva kasvishernekeitto oli ilmaista (apis tarjosi) ja kaiken kukkuraksi APULANTA heitti ylläri keikan akustisesti maustettuna hauskoilla ja viihdyttävillä jutuilla. Ilma oli mitä mainioin, syksyisen lämmin ja aurinkoinen.
Jengiä tuntui piisaavan ja kuulin että eräät oli odotellut avajaisia jo yön yli paikanpäällä...;-)
Itse museo oli erittäin mielenkiintoinen ja bändiä kunnioittaakseni en ottanut yhtään kuvaa museosta.
Ihmisiä oli paljon liikenteessä ja mitä pari kolme tuntia paikanpäällä pörräänneenä katselin; Sipe ja Toni tuttuun tyyliinsä jutteli ahkerasti ihmisten kanssa, jakeli ahkerasti nimmareita ja otti yhteiskuvia fanien kanssa.
Juuri tämän takia rakastan bändiä. Sen lisäksi että yhtye on ansainnut aidolla ja intuitiivisella työllään jokaisen listamenestyksen, bändi osaa uusiutua rohkealla tavalla, ovat aitoja ja erittäin lahjakkaita siinä mitä tekevät. Heidän työssään haisee PUNK mutta ovat silti tyylikkäitä eivätkä esitä mitään muuta kuin mitä ovat. Tonista ja Sipestä tulee aina hyvä ja aito fiilis. Rakastan heidän juttuja ja biisejään.
Bändillä on seinät täynnä palkittuja kiekkoja. Sinkku ykkösiä on enemmän kuin Beatlesilla, joten perustakaa bändi ja vetäkää perässä...;-)
Että semmosta. Tänään menemme katsomaan TEIT MEISTÄ KAUNIIN elokuvan leffateatteriin.
Jotta homma ei jäisi ihan pintapuoliseksi, niin pikkulinnut ovat laulaneet että allekirjoittaneella on elokuvassa sivurooli kasisalikohtauksessa. Tontsa esitti elokuvassa Poliisia ja Jake rokkipoliisia!

T:Rokkipoliisi Jake

P.S tunnelmia apulandiasta:
 https://www.youtube.com/watch?v=XDQXPMhOSAE&feature=youtu.be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti