Google+ Followers

lauantai 29. elokuuta 2015

Kukaan ei ole täydellinen!
Kehossa kukaan ei ole täydellinen

Alan vaihteeksi kirjoittamaan omin sanoin epätäydellisesti epätäydellisyydestä ihmisyydessä. Tämä on vastaisku median luomille mielikuville, naisten lehdille, kaikenmaailman tutkimuksille, new age uskomuksille, muutenkin väärille uskomuksille sekä vaatimuksille jotka yhteiskunta meille asettaa.

Jos ympäristön mukaan alkaa elämään, hukkuu todellisuus ikiuneen josta seuraa vain riitoja, vertailuja sekä sotia. Ehkäpä näin on käynyt? Jos olet havahtunut, saatat sen jopa huomata ympärilläsi, mielessäsi.

Kukaan ei ole täydellinen, koska ei ole olemassa sitä yhtä ja ainoaa ihannetta jota jokainen elollinen ja eloton edustaa.
Ei ole olemassa yhtä ja ainoaa kehoa, jossa olisimme saman näköisiä ja saman tasoisia. Ei ole olemassa yhtä ja ainoaa mieltymystä jota jokainen elollinen liputtaa. Ei ole olemassa mahdollisuutta, että oppisimme kouluissa ja työpaikoilla asiat yhtä nopeasti ja että tekisimme työmme täysin virheettä. Virhekin syntyy vain vertailusta, siitä että emme ole samanlaisia.
Ei ole mahdollista, että olisimme saman näköisiä ja että tekisimme samalaisia asioita yhtä aikaa eikä ole mahdollista että kehomme olisi kuolematon. Ei ole mahdollista että keho ei sairastelisi, rappeutuisi ennen kuolemaansa. 
Meillä kaikilla on erilaisia mieltymyksiä, erilaisia havaintoja elämästä. Joidenkin kanssa saattaa jotkut asiat olla yksi yhteen, mutta täydellisesti emme ole samanlaisia koskaan. Jo pelkästään nainen ja mies on fyysisti erilainen ja kasvatuksellisesti erilainen.Voi olla tietyntyyppisiä ihmistyyppejä, mutta tarkemmin kun tarkastelee niin eroavaisuudet ovat hyvin havaittavissa.
Kuten moni on huomannut jopa henkisyydessä ja uskonnoissa on tuhansia vaihtoehtoisia uskomuksia ja näkemyksiä, tulkintoja, on tuhansia erilaisia musiikkimieltymyksiä ja vaihtoehtoisia pukeutumistyylejä.
Olemme persoonina erilaisia ja arjentason rutiinit poikkeavat toisistaan.
Ihmiskehoina on laihoja, lihavia, lyhyitä, pitkiä, kehorajotteisia, pitkähiuksisia, lyhythiuksisia, kaljuja, lapsia, nuoria, aikuisia, vanhoja, kehitysvammaisia, rokkareita, hevareita, punkkareita, hoppareita, juoppoja, salihirmuja kuka mitäkin keksiikään olla.

Kaikkea tälläistä me näytetään olla. Me näytetään poikkeavan toisistamme, joten olisi täysin tyhmää arvostella tai haukkua toisia ihmisiä. Se on suppea tapa katsella maailmaa. Maailmaa voi katsoa rakastavin silmin ja siitä voi nauttia sen erilaisuuden tähden. On mahtavaa, että on esim. tämmöisiä hidasälyisiä, lukihärösiä toisinajattelijoita kuin minä olen...;-) On mukavaa olla se mikä olen. Hidas saatan ehkä olla, mutta vain siksi että joku keksi olla nopeampi, "lukihärönen" vain siksi, että joku keksi ymmärtää lukemaansa nopeammin. Totuuden pohjalta tälläisiä ominaisuuksia ei ole edes olemassakaan. Ei ole olemassa normaaliutta jossa kaikki olisi yhtä...tai ainakaan egomielen kautta katsottuna. Maailma on rakennettu pinnallisen tietoisen mielen varaan, joten se kannattaa vain hyväksyä. Syvemmällä ja todellisemmalla tasolla olemme kaikki hengessä ja yhtä. Kaikki olemme täysin absoluuttisesti samanarvoisia eikä tämä pienenpieni ajan jatkumo kestä totuutta ja ikuisuutta. Rakkaus on kuolematon ja sitä sinä olet.Se että joku toinen erillisyyden näkökentässä kertoo sinun olevan jotain, ei tietenkään tarkoita sitä että kaikista 5 miljardista ihmisestä juuri tämä 1 olisi oikeassa. Elämme ristiriitojen maailmassa ja kuvittelemme elävämme omassa kuplassamme joka koostuu vain omasta mielikuvituksesta. Elämme scifi leffassa jota projektorimme (silmämme) näyttää. Kun kupla hajoaa ja elokuva loppuu, näyttää todellisuus itsensä.
Kukaan ei siis ole täydellinen kehossa, mutta hengessä sitä olemme. Loppupelissä olemme myös kehossa yhtä jos tarkkastelee asiaa vieläkin tarkemmin. Olemme vain energiaa joka muuttaa muotoaan, olemme kaikki samaa energiaa joka kvanttifyysikoidenkin todistamana olemme pelkkää tyhjää täysi. Ihmissilmälle energia näyttää muuttuvan ja on siten vain ikuisuudelta tuntuva universaali leikki. Ei identiteettiä, ei totuuksia. Vain oleminen ja hitaasti tapahtuva muutos. Evoluutio.Jos teet "henkisen autolyysin" eli kirjoitat paperille kaikki asiat mitä ET OLE, niin se mikä jää on totta. Se totuus on yksi. Se totuus on rakkaus. Olemme täydellisiä sellaisina kuin olemme, mutta emme vertailun kautta, vaan olemisen kautta. Carpe Diem. Peace & Love <3

T: JakeEi kommentteja:

Lähetä kommentti