Google+ Followers

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Jumalan tahto!

"Jumalan tahto" on ihmisen luoma käsite, jonka avulla pyritään saamaan valtaa. Jos olet vakuuttunut siitä, että on olemassa sinusta erillinen Jumalan tahto, niin silloinhan olet niiden hallittavissa ja ohjailtavissa, jotka sanovat tuntevansa Jumalan tahdon. Jos omaksut tämän käsityksen, joudut hankalaan "hänen tahtonsa minun tahtoani vastaan"- loukkuun. Tahdot tehdä tiettyjä asioita, mutta "Jumalan tahto" sanelee toisin.
Voit omaksua pyyteettömän rakkauden ja osallistua oman elämäsi luomiseen, kunhan vain tiedät, että Jumala ei ole erillään sinusta. Sinä ja Jumala olette yhtä ja samaa. Uudessa testamentissa Jeesus sanoo kansanjoukolle: "Minä sanoin: te olette jumalia", ja tuonnempana hän jatkaa: "joka uskoo minuun, ei usko minuun, vaan lähettäjääni. Joka näkee minut, näkee lähettäjäni."(Johanneksen evankeliumi,10:34, 12:44)

Sinulla on vapaa tahto, joten voit valita mieleisesi tavan ajatella. Vapaa tahto on Jumalan lahja sinulle. Käytä vapaata tahtoa rakkauden hengessä asettamatta sille mitään ehtoja.

Wayne W.Dyer: vaikuta kohtaloosi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti