Google+ Followers

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Jakeflame: Dynamite Lover (osa1.)

HEY YOU!!!


Julkaisen tällä viikolla blogissani omia biisejä, jotka pullautin nauhurilleni kahden viikon sisällä ensimmäisestä rummun iskusta. Soittelin vanhalle 8 raita nauhurilleni instrumental henkistä musiikkia. Metodi on taas sama; Jakeflame antaa vain palaa, samalla sulavasti flowssa edeten. Biisit tekivät melkeimpä tälläkin kertaa itsensä eikä niitä jäädä mietiskelemään sen suuremmin.
Toki oman kehityksen voi huomata siinäkin, että soitto napsahtaa aina vain helpommin ja helpommin paikoilleen ja nauhoittamisestakin tulee mukavampaa, tosin tällä kertaa nostin hieman rimaa ja pistin jokaisessa biisissä kameran pyörimään. Nostaa kivasti paineita kun nauhurissa palaa punainen valo ja samaan aikaan kamerakin näyttää asetusta rec. Yhdellä otolla siis ineen ja that`s it!
Ei tietokoneita, ei leikkaamisia, ei siirtelyä, ei eri ottoja (varsinkaan rummuissa). Tällä tavalla haluan ilmasta punkin syvän olemuksen: tehdään mitä halutaan ja se mitä tehdään, niin tehdään nopeasti.
Kaikki soittimet on skulannut allekirjoittanut, eli bassot, kitarat, syna ja rummut. Raitoja ei koskaan enempää kuin 7-8. Parissa biisisissä ei ollut edes metronomia.
Tekoprosessin nimeksi valitsin "Dynamite Lover", älä kysy miksi, sitä ei moni tiedä ja harva kysyy...


Tässä kaksi ekaa kappaletta DRUM CAM versiona. Julkaisen kaksi biisiä kerrallaan, siinä järjestyksessä missä ne syntyivätkin. Ei muuta kuin luomisiin! Peace & love!

T:Jake

Dynamite 2015:

 Moonlight shadow:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti