Google+ Followers

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

timanttikävelyjä ja raitista ilmaa

MoikKISS!!!

Elämä on ollut viimepäivinä oikein kunnolla rakkauden pohjasakkaa. Ei ole jaksanut blogailla eikä muutenkaan stressata mistään. Olen vain fiilistellyt ja kävellyt pitkiä kävelylenkkejä. Olen nimennyt ne "timanttikävelyiksi". Mikään ei ole niin hienoa kuin kävellä aikaisin aamulla tai illalla pakkasessa meditoiden askeleita ja tehden syvähengityksiä raikkaasta ilmasta. Jos ajattelee, niin saa ajatella vain kivoja, rakastavia ja positiivisia ajatuksia. Matka tehdään ilman päämäärää tai ilman ennalta suunnittelua. Kotiin tullaan kuitenkin takaisin ja aikaa keskimäärin noin tunti. Timanttikävelyksi nimesin siksi, koska ilmassa, hangessa, kaduilla ja puissa kimmeltää timantteja kun niihin osuu valoa. Maagisen näköistä. Pitää avata vain mieli ja silmät.

Tulihan se talvi vihdoinkin!!


pelto
tuima PAKKASUKKO
höyryävä pakkasukko....kylmä?
varjojen vankila


töistä tullessa....

ja niin...töihin mennessä...


HEIPPA!!! Hauskee tammikuuta!

Jake

2 kommenttia:

 1. Olen parin kuukauden ajan käyttänyt blogejasi heijasteena itsestäni, riemukasta ja surkeaa on opiskelu ollut, surkeaa pikku minälleni, jonka piilotetut juonet ovat pulpahtaneet esille, niitä olenkin sitten saanut työstää hartiavoimin ja Ihmeiden oppikurssia plärätä sivutolkulla tolkkua etsien.
  Pikku minäni identiteetti rakentuu samantyyppistä seikoista kuin tämän blogin kirjoittajan, joten jouduin/joudun työstämään houkutusta uskoa yhteenkuuluvuuden syntyvän samoista kokemuksista, mieltymyksistä. Jos tunnen iloa pelkästään pikku minäni kaltaisista hassuttelevista punkkareista, miljardit muut kanssaeläjät jäävät sydämeni ulkopuolelle. Siitä on ykseys kaukana.
  Hiljaisuudessa on paikka, jossa riemu syntyy ulkonaisista seikoista huolimatta yhtäläisesti kaikkien kanssa, sen paikan löytämistä -siinä pysymistä- harjoittelen.
  Kiitos blogeistasi!

  VastaaPoista
 2. Moikka Nokkela Nauris! :-) Kiitos heijastuksista. Onneksi voimme elää täällä maanpäällä hyvää unta nähden ja samalla lisätä toista tasoa kenenkään huomaamatta- edes oman pienen mielen...;-) Helppoa kuin leivän teko..;-) Ykseys on kaikesta punkkareista huolimatta aina täydellinen, onneksi...En siis yritä enää rikkoa sitä, koska se on tyhjää ideaa täynnä kuitenkin;-)

  VastaaPoista