Google+ Followers

perjantai 3. tammikuuta 2014

Hyvää pörinää!!!

Nyt on vuosi 2014 ja kolmas päivä. Olo on jotenkin käsittämättömän seesteinen, luottavainen ja rauhallinen. Nyt on aika hieman mietiskellä kaikkia niitä asioita, jotka tuntuvat elossa hyvältä ja jotka asiat tekevät mieleni hyväksi. Ajattelu on mukavaa puuhaa, kun omaa voimaa niiden hallitsemiseen. Hallinnalla tarkoitan sitä, että on rakentava itseään kohtaan eikä terrorisoi itseään turhilla ja negatiivisilla ajatuksilla. Ei negatkaan ole huonoja asioita, ne vain on, mutta ne saattavat tehdä elosta vaikeampaa kuin se oikeasti olisi.

Tykkään henkilökohtaisesti ajatella rakentavasti ja se ei ole tätä nykyä yhtään vaikeaa. Se on niin luonnollista kuin vain voi olla. Jokainen on varmasti jossain vaiheessa elämäänsä elämänsä uhri, eikä kykene itse valitsemaan ajatuksiaan. En tiedä hallitsenko pohjimmiltaan yhtään mitään, mutta olen kuvitellut jo vuosia elämän ihan hyväksi paikaksi kerätä kokemuksia :-) Olen ohikulkija joka katselee näytöstä. Tälläistä katselen nyt:

-Tämä hetki : 
On vapauttavaa ajatella että olen rikas juuri nyt. Minulla on tässä hetkessä kaikki mitä maailmassa vain voi olla. Jos ajattelen huomista tai menneisyyttä, niin ne jättävät kovin köyhäksi olon. Ei ihme, sillä niitä ei enää ole missään! Eilen oli tämä hetki, nyt on tämä hetki ja mahdollinen huominenkin on tämä hetki. On hulluutta elää jossain muualla kuin nyt!! Olen erittäin onnellinen elämästäni, joka on kuljettanut minut tähän hetkeen,omassa mielessäni.

-Tarkoitus:
On käsittämättömän hienoa ja upeaa että elämälläni on syvempi tarkoitus. Tiedän omassa elämässäni sen, että miksi täällä olen ja mikä on tarkoitukseni. Elämä ei ole enää niin pelottava paikka. Semmoset pienet pelot kuin esim. pimeän pelko tai kuoleman pelko on kaikonnut. En jaksa enää murehtia asioita, jotka ovat vain ajan keksimiä. Jos säikyn tai pelkään jotain, niin suhtautuminen pelkoonkin on muuttunut, on voimakasta tajuta se että MINÄ EN OLE PELKO. Tunteet on mukavia asioita ja ne ovat aina ohimeneviä. Niitäkään ei tarvitse pelätä.

-ikä:
Voi vitsi miten onnellinen olen iästäni ajassa. On semmoinen tunne kuin olisi ollut jossain karusellissä, josta olisi halunnut hypätä pois jo ajat sitten. Nyt kun katsoo vanhempana sitä karuselliä, niin tajuaa ettei se ollut edes paha vaan hauska asia. On kivaa kun vanhenee. Sitä elämänkokemusta ei voi rahalla saada, se pitää elää. Todellinen henkisyys tulee kokemuksen kautta, ainoastaan kirjat voivat tukea asioiden ymmärtämistä. On toki helpottavaa lukea kirjoituksia joista paistaa elämän kokemus, kärsimys ja niissä näkyy valutetut kyyneleet, mutta kasvu tapahtuu vasta kun menee itse sinne illuusion keskelle ja elää sen. Ottaa vastuun itsestään -TIETOISESTI.  
Kun on miljoonan tappion kärsinyt, niin se tekee nöyräksi ja vapaaksi asioille jotka näyttäytyvät itseni ulkopuolella. Taaksepäin kun katselee, niin tajuaa että ainut ongelma on ollut minussa ja egossani. Olen itse yrittänyt luoda hampaat irvessä elämästäni "hyvää" vain sen takia että taustalla on piilevä tarkoituksettomuus, kuoleman pelko ja aina silloin tällöin ilmestyvä syyllisyys, joka ohjaa koko ihmiskuntaa.
En pelkää vanhenemista vaan odotan sitä rauhaa ja kiirettömyyttä, jonka olen oivaltanut jo nuorempanakin, onneksi. Paradoksi on se, että just nyt tunnen itseni nuoremmaksi ja lapsekkaammaksi kuin koskaan ennen ja se varmaan johtuu siitä, että en yritä olla väkisin aikuinen enkä halua mukautua väkisin niihin stereotypioihin joita muut sanelevat. Osaa elää enemmän hetkessä ja katsella maailmaa lapsen silmin."Tulkaa lastenne kaltaisiksi" alkaa pikkuhiljaa hahmottua minullekin. Ikä on vain numeroita ja siihen ympärille on luotu tietyt vaatimukset jotka pitäisi täyttää. On hankalaa olla oma itsensä, koska syyllisyys ilmestyy heti paikalle jos et toimi niinkuin MUUT vaativat. Mitä vanhemmaksi tulee niin sitä voimakkaammaksi kasvaa ajatukseni "TÄÄ ON JO NIIIIIIIN NÄHTY" ;-)
Tervetuloa vanhuus ja viisaus:-)

Arki:
Mitä se on? Arki sanaankin on liitetty niin paljon tylsiä mielikuvia, koska siitä on tehty oravanpyörä, jonka pitää pyöriä. On oltava kuin robotti. On tehtävä arkiasioita ja on pakko väsyä ja odotettava tulevaa lomaa joka todennäköisesti menee vain hermoillessa tai jopa ryypätessä hukkaan. Todellisuudessa mitään arkeakaan ei ole, jos niin päättää mielessä, mitään perjantaipulloja ei tarvita, jos sisällä on valmiina semmonen hyvä pörinä. Jos elää jatkuvasti ikuista nykyhetkeä, niin miksi minun tarvitsisi odottaa parempaa huomista?? Jos on tyytymätön elämäänsä, niin arjesta voi tehdä vaikka kuin mielenkiintoista ja hauskaa. On oltava vain rohkea jos aikoo tehdä elämästään mukavaa! Jos tulee huonoja päiviä (harvemmin) arkeen, niin nekin ovat kivoja päiviä, silloin voi relata, levätä ja olla hiljaa itsensä kanssa. silloin on vain kasvua aika. Ei paha. Arjessa on mukavaa.

Pienet ilot:
Uuden hyvän biisin tai bändin löytäminen, kirppislöytö, aamusmoothie, itsetehty raakasuklaa (niinkuin nyt;-), vihreä tee tai mate-tee, raikkaassa ulkoilmassa ilman haukkominen niin, että suu on ihan ammollaan, tihkusade ja hämärät ja rauhottavat päivät (niinkuin nyt), kitaran soittaminen, rumpujen soittaminen, biisien tekeminen niin, että siinä ei ole pakkoa, työ joka voi olla myös semmoista josta tykkää, oma pieni koti jossa on hyvä olla ja joka tekee aina hyvälle mielelle, kaupassa käynti niin, että ei ole tehnyt kauppalistaa, piiiitkät kävelyt lenkit, spontaanit lähdöt, spontaanit blogautukset (kuten tämä), spontaanit ideat, mietiskelyt, rakentavat huumorilla höystetyt keskustelut, positiivinen mieli, HYVÄ YÖUNI, rauhalliset aamut, lukeminen, oma aika, haaveilu, oivallukset, NAURAMINEN, ihmiset, netti (niin paljon kuin vain haluaa olla!!), facebook, viestit, RAKKAUS, intuitio, luottamus että kaikella on tarkoituksensa, itse tehty ruoka, kaverit joihin voi luottaa ja joista SAA energiaa ja inspiraatiota, raha (ei huono asia muttei hallitseva), kuunteleminen, puhuminen, ymmärtäminen, terveys, avoimuus, pelkojen kohtaaminen, metsät, eläimet, VLOGAAJAT, unelmien toteuttaminen, tietämättömyys, VAPAUS, HUUMORI, HUUMORI ja HUUMORI, IOK, vaatteet, musavideot, lp & cd levyt, kaikki vuoden ajat! (yhdessä kokonaisuus), kevät, kauniit ihmiset ja kesä, pyöräily, kesä aamut, pitkät PYÖRÄILY LENKIT (vapaus, aurinko, tuuli, ukkonen), kaupungin kadut (AINA), kahvilat, musiikki lehdet, kirjastot, nostalgia, festarit ja ihmiset, LINJA-AUTOT, istuminen, maisemat, tarinat, rakastuminen, innostuminen, MEDITAATIO, nukkuminen, tarkkailu (omat ajatukset ja ympäröivä maailma), siideri, selväpäisyys, videoiden teko, jammailu bändi treeneissä, PELLEILY, kaiken vetäminen lekkeriksi, ITSELLE NAURAMINEN, arvaamattomuus, kirjoittaminen, ideat, kyseenalaistaminen, kuvaaminen, INSPIROIVAT KUVAT, kuvan käsittely ja kaikki muukin taiteilu,....näitä tulisi vaikka kuinka paljon!
HAUSKAA PÄIVÄÄ ja hyvää PÖRINÄÄ KAIKILLE!!! ;-) <3 <3 <3 <3 <3 <3

TOIVOO:
ASENTO, lepo ja turpaanveto negatiivisuuksille tässä hetkessä! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti