Google+ Followers

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Children Of Bodom, 10 v juhlakeikka(FK), Sibeliustalo

Koomisen vihaista raskasmetallia

Jep, eilen kävi tieni sibbetalolle lahteen, jossa meuhkasi budumin lapsukaiset. Muutamalla sanalla fiilikset. Ensiksikin mulla on ilm. kurkkutulehdus taas päällä, joten olin aika hiljasta poikaa. Olen saanut kurkkuriesan tavaksi ottaa itselleni, koska vuosi sitten jouduin olemaan kipeänä töissä ja sen jälkeen vaiva palaa heti välittömästi, jos on flunssan oireita ilmassa, no se siitä. Rokatahan voi aina, vaikka ei olisi edes päätä...;-)
Lämmittelybändin virkaa sai hoitaa lahtelainen tuoni, joka ei kolahtanut oikein millään saralla. Ensiksikin minusta on aina huvittavaa, jos aikuiset miehet yrittävät olla vihaisia hyvässä nousuhumalassa, se on jotenkin naurettavaa ja huvittaa minua suuresti. Varsinkin jos on pitkä tukka tai kalju, parta sekä camoshortsit, eikä yhtään omaa uutta näkemystä musiikki tantereelle. Semmonen tylsä perusmetal imago. En tiedä mikä siinä on, mutta se on jotenkin mielikuvituksetonta kun näytetään ihan samalta ja huudetaan naama punaisena kilpaa tyyliin " hiljaisuus rikkoo rauhan " tai "räsänen risti sitä ja räsänen risti tätä..", tempo on joka biisissä sama ja ainoat melodia koukut on pöllitty slipknotilta,huoh. Ei toimi minulle. En itse jaksaisi soittaa biisiäkään semmoista "musiikkia". No onneksi kaikesta ei tarvi tykätä ja onneksi sibeliustalon ikkunasta näkyi hieno puolikas kuu, jota oli mukava tuijotella ja mietiskellä omia asioita. Mieluummin olisin nähnyt vaikka Entwinen, jossa tuonin laulaja soittaa rumpuja, no se siitä. Anteeksi.

Heti ensi tahdeista Childen of bodom oli vakuuttava. Mahtavat soundit jopa eturiviin, hienot valot ja paljon tiluja ja kellon tarkkaa soittoa.Vaikka budumit ovat myös naurettavan vihaisia ja vaikka laulumelodiat on jossain hukka nimisessä paikassa, niin musiikki pelastaa(mitä Jeesus ei;-). Musiikin sisällä on paljon melodioita ja tykkäänkin kunnella bändiä vähän niinkuin "instrumental bändinä". Oli aika hienoa nähdä bändi lahdessa(ensimmäistä kertaa!) ja noin läheltä hyvillä soundeilla. Oli hieno elämys. Maailmaan ei mahdu kuin yksi Children of Bodom ja hyvä niin. Kaikkien menestyvien bändien tunnusmerkki on se, että on oma soundi ja tyyli. Keikka oli semmoinen hyvässä mielessä rutiinikeikka, kun vertasi muutama kuukausi sitten nähtyyn tampereen keikkaan. Mosh it up!

alustusta...


matkailumusaa osa 4
lärpäke jolla pääsee inee
jazz bändi: "Jake & Buddy Band"
viereisen jazz torin muut tähdet...

ota samanlainen kuva! saat ehkä oottaa tovin...;-)
Kaunis ja lämmin kesä ilta. Kesä loppuu vasta jouluna.

Tuoni
Boudumm after midnaitttt!!! Jeee!
"Onx tukka hyvi?"
tilulilulei!

Täältä löytynee kaikki loput kuvat musan kanssa!
http://www.youtube.com/watch?v=o_u_SOYFajs&feature=youtu.be


Nyt kun päästiin vauhtiin,niin laitan tähän loppuun uusimman Sue lehden hauskan vakavan kirjoituksen musiikki ihmisen ongelmasta. Itsekin diggailen cd:istä ja aion olla "retro" jatkossakin, imuttakaa te muut tiedostoja tai vaikka pilveä, mutta minä ostelen halpoja cd:itä. Musiikki on vakava asia, ainakin mulle...jos ei ota liian vakavasti;-)

Eipä täs sit muuta kuin METAL, ROCK & LOVE!!!!!!

T:Jakeflame

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti