Google+ Followers

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

kyl määki kerra turuus...ja vähä muualki

Moi!

Tuli löydettyä itsensä viikonloppuna turun suunnalta ja tulomatkalla aulangon tornista hämeenlinnassa. Nyt päästiin ihan torniin asti, koska viime vuonna se oli kerennyt mennä jo kiinni. Oli upea kokemus, koska kovana luonto ystävänä ja ukkosbongarina saimme nauttia suorana lähetyksenä ukkosrintaman siirtymistä korkealta aulangon tornista. Kerrassaan upea kokemus!
Turusta mukana tuli uusi fillari, joka tarttui mukaan anttilasta kun oli niin halpa...pitihän se ostaa "kun kerran halvalla sai...";-). Kaikkee sitä tapahtuu kun timeless fields lähtee liikenteeseen. Yhteenvetona viikonlopusta: aurinkoa, hellettä, virvokkeita, hyvää seuraa, uutuuden viehätystä, kauniita ihmisiä, naurua, valvomista (sain nukkua teltassa,jee),rock n rollia,...jne...hauskaa oli ja täytyy kyllä sanoa että turku on kerrassaan kaunis kaupunki, joten turun mollaus saakoon loppua tähän paikkaan..;-) 
tosimiähe välipala: kylmää spaghettia jauhelihakastikkeella...helteellä;-)

ei hienohelmoille:ruokatauko parkkiksella..;-)

retrolla pitää olla retro;-)
tosimiähen aamupala: saavillinen quinoaraakasuklaapuuroa jossa mustikoita,banaania ja mansikoita;-)


kamerasuihku....


sitten suraavax ens viikonloppuna.....:-)
Tässä vielä videoo aulangolta. Tein ensin uudella aimersoftilla(latasin uusimman ja kadotin vanhan) hienomman videon, mutta siihen jäi tylsä mainosteksti, joten jouduin tekee uudestaan ja tein sitten hieman yksinkertaisemman windows livellä...no pääasia että on jotakin...musat on meikän omaa käsialaa, joten youtube ei voi  valittaa niistä..ellen ala sitten haastamaan itseäni....;-) Ei tässä muuta, näihin kuviin ja näihin tunnelmiin!!;-)T: Jake

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti