Google+ Followers

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

hardcore zeniä ja musiikkia c-kasetille

Moikkiss vaan!

Kuulumisia näin juhannuksen lopulla. Jussi tuli again vietettyä yksin himassa ja tietysti selvinpäin :-). Kovin tylsää mulla ei ole kuitenkaan ollut, koska olen tehnyt pitkiä kävelylenkkejä ja tein myös tossa yksi päivä 6 tunnin pyörälenkin...olin kyllä aika puhki, koska en ole nykyään harrastanut niin paljoa pyöräilyä...;-)

Ja mitäpä vielä, samaa tuttua settiä: kuunnellu musaa, tehnyt paljon musaa ja lueskellut mm. vanhaa henkilökohtaista klassikko kirjaa nimeltä HARDCORE ZEN. Olen lukenut tuon Brad Warnerin kirjan aikas monta kertaa ja aina se on vaan yhtä kovaa settiä:-)

Musan teossa rikoin piiiitkän tauon. Nyt sillä erotuksella että JAKEFLAME goes UNDERGROUND vielä enemmän. Nyt tein muutamassa päivässä 13 biisiä c-kasetille....JUU u C-KASETILLE!!;-) Ei juma, kukaan muu ei varmaan tee enää musiikkia 8-raita nauhurilla ja vieläpä kasetille. Se tarkoittaa suomeksi sitä, että niitä tuskin tulee kovin usea ihmii koskaan kuulemaan, keräilyharvinaisuus siis...;-) Omasta mielestä sydämellä ja kaiken energian antaneena olen tehnyt hyvää instrumentti matskua. Osoitan itselleni sen että teen tätä etupäässä itselleni-ilman musiikilliseen oravanpyörään hukkumista, eikä mun tarvitse vaivata kenenkään muun aikaa. Ehkä joskus saatan vielä julkaista jotain jos joku niitä tahtoo kuulla. 
Tällä hetkellä musta myös tuntuu että voisin lähteä jopa fasesta ja lopettaa blogaamisen. No ehkä se tunne menee ohi. Näitä tulee ja menee tunneihmisellä..;-) Facessa on vaan niin lame meininki. Niin harvat "ystävät" juttelevat tai ovat edes kiinnostuneita mistään...vai pitäiskö tehä raaka temppu ja poistaa kaikki ketkä eivät ole kommentoinu viimeisen puolen vuoden sisään mitään? Tulis ainakin rauhallisempi ja selkeämpi seinä...Onkohan tää taas sitä luomisprosessin jälkeistä "taiteilija masennusta" vai täyttä realismia? Jokatapauksessa ihan sama. Turha miettiä...;-) Mietin kuitenkin...;-)


"Minulla ei ole aikaa valheille tai kuvitelmille eikä sinullakaan pitäisi olla. Nauti tai kuole."- John Lydon, alias Johnny Rotten


"Todellisuus on se, mikä ei katoa, vaikka siihen lakkaa uskomasta." Philip K. Dick


"En halua kuulua mihinkään kerhoon, joka hyväksyy minut jäsenekseen." Groucha Marx


"Hmmm...ikuinen onni yhdellä dollarilla?
Taidan mieluummin pitää sen dollarin."- Montgomery Burns (The Simpsons)Hyvää tulevaa helleviikkoa kaikille!!
PEACE & LOVE & ROCK N ROLL!!! <3


T: Jake


p.s tässä muuten timeless fieldsin uudet kotisivut..sisältää mm. tulevan demon kansitaiteen!:-)

http://www.timelessfields.net/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti