Google+ Followers

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

rumpumessuiluja ja treenejä

HELLO!!!

Eilen oli sillee ns. musiikki miehen unelma päivä. Aamulla heitin lenkin raikkaassa vesisateessa kukonlaulun aikaan. Muutaman raakasuklaan ja reishi/pakuri juoman sekä kahvin jälkeen tuli lähtö lahteen 8-salille rumpumessuille, jossa oli taas suomen kovimpia rumpaleita kertoilemassa soittamisen saloja. Illalla messuilujen jälkeen matka jatkui lähes tulkoon suoraan bändi treeneihin(käytiin meillä kahvilla ja hieman syömässä), jossa kapuloita hakattiin lastuiksi puol kymmeneen asti illalla. Höh, kotiin tullessa oli fiilis että päivä loppui TAAS kesken.;-)

kasisalin piha, Mr. Ari & Mr. KaleviJep, Ensimmäiseksi taitojaan ja ajatuksiaan esitteli ammattirumpali Jaska Lukkarinen, joka on soitellut mm. Anna puun bändissä, soul captain bändissä, palefacessa jne. Kapulasankari kertoili mm. siitä että metromi ei ole se ykkösjuttu ja että lähes kaikki nykyajan rumpufilleistä juontaa juurensa vanhasta jazzista. Mies vastasi myös mun kysymykseen, että mitä hän pitää Mike Portnoysta aika tylyllä tavalla: "AIVAN PASKAA", Miken soitossa ei ole kuulemma mitään muuta kuin valmiiksi opeteltuja juttuja ja matemaattista skeidaa. Ymmärrän kyllä yskän, mutta rohkenen olla kuitenkin eri mieltä asiasta. Osasin taas sohaista juuri oikeaan aikaan muurahaispesää, koska tiesin että Jaska on enempi groove fiilistelijä.;-)

Jaskan setti


Sitten oli aivan loistava TOOT TOOT, jossa soittaa vain kaksi kaveria. Olli Krogerus: rummut ja Timo kämäräinen: skeba. Bändissä painotettiin hetkessä elon rikkautta ja ennalta suunnittelemattomuutta. Kaveruksilla oli rento ja kerrassaan upea positiivinen energia, joka välittyi välittömästi ainakin minun mielelleni ja huulilleni. Hymyilin varmasti koko esiintymisen ajan. Olli ja varsinkin Timo kertoili hyvin vapautuvasti läppää heitellen kitaran soitosta ja kamoista, sekä heidän tyylistään tehdä biisejä. Livenä bändi kuulemma soittaa hyvinkin intuitiivisesti, vaikkakin joitain asioita on suunniteltu etukäteen. Kerrassaan hieno orkesteri, suosittelen erityisesti ihmisille, jotka rakastavat musiikkia, ovat avarakatseisia sekä luovia eivätkä säikähdä progressiivisia elementtejä! Hyvä muistutus siitä, että musiikki ei ole pelkkää egojen pullistelua ja haudan vakavaa toistoa.
Oli hienoa istua etu rivissä kuin aitiopaikalla ja kokea se intessiivisyys ja rentous. Hyvin mieleenpainuva kokemus. 5/5.
Ollin setti
Mr. "hyvä fiilis"Semmosta, reissusta oppi mm. sen, että on hienoa että ihmiset ajattelevat erilailla soittamisesta ja kaikesta voi vain oppia. Itselleni voisin pistää treenaukseen sen, että älä soita aina niin kovaa, vaan himmaile ja pääse helpomalla...taitaa olla turhaa ees yrittää...Tommy Lee on kuitenkin opettanut mulle aivan toista...heh. ;-) No kaikki jutut kuitenkin kiinnostaa oppia!

Ja sitten treeneihin....tässä pari uutta tulevaa timeless fields kappaletta treeni soundein...(näitä en muistaakseni ole tänne tyrkännyt?)ja treeni fiiliksin..kaikenlaista voi sattua...;-)...:-) Tämä biisi on muuten oma henkilökohtainen suosikki biisi...ehkä, kai...;-)
ja sitten toinen veto

Nonnii, hauskaa oli taas ja silleen, eipä tässä muuta kuin kohti uusia pettymyksiä...ööö tai siis rikkauksia!! <3 <3 <3

T: Jakemusicflame

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti