perjantai 13. heinäkuuta 2018

Ole kuin lapsi Jumalan sylissä

"Monet teistä eivät nauti siitä, mitä elämällä on tarjottavanaan, koska olette hyväksyneet mielen version siitä, miten asioiden tulisi olla. Se mielikuva on irrottanut teidät oman itsenne alkulähteestä, ettekä enää virtaa. Tästä seuraa epätasapainoa ja kärsimystä. Sinä olet Itse, spontaanisti itseään ilmentävä äärettömyys, mutta et tiedä sitä. Et luota siihen. Huolehdit, mitä tapahtuu, jos luovut hallinnasta. "Maailmani romahtaa!" siksi pysyt mieluummin tietämättömänä siitä olevaisuuden loistavuudesta, joka sinä olet.
Olemassaolo huolehtii kehosta. Pysy "minä olen" -tilassa, se on vaistomainen tunne, jota kukaan ei antanut sinulle; se on ja on aina ollut läsnä. "Minä olen"-tilasta ilmentyy kaikki. Se vain havainnoi maailmankaikkeuden mekanismia, jota elämänvoima-kehosi läpi kulkeva hengitys, kaikkia olentoja elävöittävä voima-liikuttaa- Se on mysteeri, jota ei voi ratkaista.
Turha edes yrittää! Havainnoi.
Todellinen olemuksesi ei ole ennalta arvattava. Mieli sitä vastoin on, koska se yrittää hallita sitä, mikä ilmenee itsestään. Mieli sekä pelkää tuntematonta, että on peräisin siitä. 
Tämä tarjoaa mielelle tilan, jossa se leikkii yhtä aikaa tuntemattomana ja näennäisesti tunnettuna. Tämä leikki ei ole sinun asiasi.
Älä huolehdi mistään. Ole kuin lapsi Jumalan sylissä. Nauti. Ei ole tarpeen säädellä ajatuksiaan tai tarkastaa jokaisen tunteen alkuperää. Voit rentoutua. Niin. Rentoudu."

Mooji


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti