tiistai 7. helmikuuta 2017

David Hoffmeister

"Viattomuus on lakien, tapojen ja maailman ajatusten kahleista vapautta. Vain luottamus seuraavaan askeleeseen tarvitaan. Elämä pitää huolen elämästä. Tyytyväisyys ja onnellisuus tulevat yksinkertaisesti tuomitsemattomuudesta, rakkauden laajentamisesta ja siitä ajatuksesta irtipäästämisestä, ettei sinulla ole aavistustakaan siitä, miksi maailma on olemassa juuri tällaisena kun se ilmenee. Tämä matka on yksinkertaisesti siihen taipumista ja antautumista, että kaikki vaan on. Kun luovut ajatuksesta kontrolloida tuulen suuntaa, seesteisyyden höyhen löytää hellästi tiensä luoksesi. Sinä olet Jumalallisen mielen Rauhan Tila. Tutustu siihen, mitä pohjimmiltasi olet."

 "WAU! Ajatella, miten pikku persoonallisuuksina voisimme edes kuvitella, että meillä olisi tietotaito, jotta voisimme yksin herätä unesta, johon uskomme. Ego tekikin kaiken tämän niin monimutkaiseksi ja hankalaksi, että tulemme helposti masentuneiksi tai itsetuhoisiksi sen sijaan, että meillä olisi toivoa siitä, että heräisimme unesta. Se on suuri lause:. ’Et voi herättää itseäsi, mutta voit antaa itsellesi luvan tulla herätetyksi’. Kukaan ei koskaan puhu meille sallimisesta ja luvan antamisesta. Sen sijaan kuulemme paljon puhetta vihasta, selviytymisestä, siitä miten kaiken tulee olla isompaa, parempaa ja enemmän, olla paras, kaikkea tätä kuulee tässä maailmassa. Kukaan ei kuitenkaan puhu niin, että antaisimme itsellemme luvan siihen, että annetaan kaiken vain tulla ja mennä. Sallia itselleen olla kosketuksissa tunteittemme kanssa ja että kaikki mitä eteen tulee, voisi luottaa, että meitä kannetaan. Et voi ratkaista ongelmaa ongelman sisällä. Sinun täytyy hakea ratkaisu ongelman tuolta puolen. Sitä me kutsumme uskoksi. Kun joku sisällämme huutaa, että ’Auta minua, oikeasti, todella vilpittömästi pyydän ja tarvitsen nyt apuasi’ ja sitten tapahtuu se, jota kutsumme ’jumalalliseksi väliintuloksi’, kutsumme sitä hengeksi, joka erilaisten symbolien avulla tavoittaa sinut, missä ikinä oletkin, tai missä uskotkaan olevasi, jotta saisimme uskon ja luottamuksen siihen, että voimme hypätä pois ohjaajan paikalta. Pois ajatuksesta, että olisimme itse vastuussa heräämisestämme tästä unesta.
Ei ole väliä, miten nokkelia olemme tai miten taitomme kehittyy, tai miten paljon tunnustusta saammekaan maailmalta ’saavutuksistamme’ sanoista, kyvyistä tai taidoistamme, alakulon tunne on kuitenkin aina mukanamme, kunnes luovutamme, polvistumme ja sanomme ’Väistyn sivuun ja annan sinun ohjata matkaa. Näytä sinä minulle, ohjaa sinä minua. Älä sinä anna minun neuvoa sinua, henki, oikeasta tiestä, neuvo sinä minua.’

Lopulta olemme halukkaita tulemaan ohjatuiksi, tulemme intuitiivisesti ohjatuiksi heräämisprosessissa. Kurssissa on ihana lause ’Irtisanoudu nyt heti olemasta itsesi opettaja’ Irtisanoudu! Jätä eroanomuksesi!”


 
”Erityiset ihmissuhteet, erityinen rakkaus – ne ovat esteitä rakkauden tiellä, matkallasi tietoisuuteen Jumalan rakkaudesta. Me luulemme, että rakkautta tavoitellaan roikkumalla menneisyydessä ja saamalla se toimimaan edelleen. Pysyttelemme illuusioissa ja estämme tietoisuutemme tulemista tähän hetkeen – ja kuitenkin tämä hetki on ainoa aika ja tila, jossa olemme vapaita kokemaan rakkautta, onnea ja iloa”

-David Hoffmeister-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti