Google+ Followers

maanantai 15. helmikuuta 2016

Hyvää ystävän päivää! Viesti teille!


Ystävänpäivä! Tänäänkin! Tässä hetkessä! Tässä ikuisesti "kulkevassa" nyt  hetkessä! Aina on ystävän päivä!
Ystävänpäivä ei ole muodollisuus eikä vain 1 päivän kaupallinen juttu vuodesta...

Hei Jake ja muut rakkauden lähettiläät. Tänä päivänä, kun olette halunneet erikseen juhlistaa rakkauden voimaa - vaikkapa ystävyyden välityksellä - ajattelin vastata kirjeeseesi rakkaudelle.
Olen jälleen tutkiskellut teitä ja maallisessa muodossani näen nyt selvemmin, miksi rakkaus on keskuudessanne niin vaikeaa ja suuri kaipuun kohde - olette sekoittaneet sen yhteenkasvamiseen. Siksi olette kehittäneet riippuvuudetkin. Voi teitä, kunpa uskaltaisitte kerrankin päästää irti, niin saisitte kokea suuren vapauden. Vasta silloin olette valmiita tuntemaan rakkauden voiman, sen puhdistavan kirkkauden kehonne joka sopukassa. Niin te aina haluatte ne asiat tuntea. Eikä siinä ole mitään väärää - keho on oppaanne, joka kertoo kivuilla sen mitä ette halua kuulla.
Te pelkäätte ihan liikaa tuottavanne pettymyksiä toisillenne. Vain olemalla oma itsenne voitte tuottaa suurinta iloa itsellenne ja toisillenne, mutta se edellyttää itsenne tuntemista - kaiken sen unohtamista jälleen kerran, mitä sinulle on opetettu, syntymähetkestäsi lähtien. Kaikki se, jota sinusta väkisin yritettiin tehdä, vei sinua kauemmas itsestäsi, kauemmas minusta. Rakkaus on kaikkialla, kaikki on rakkautta, sinä olet sitä. Rakkaus on läpinäkyvyyttä, se ei ole erityisiä ajatuksia tai ihmisiä; toisten kanssa voit tuntea itsessäsi rakkauden esteet, joidenkin kanssa tunnet paremmin rakkauden itsessäsi. Ole rehellinen itsellesi ja ajatuksillesi, siten voit työstää itseäsi ja kaikkia niitä esteitä, jotka olet rakkauden eteen kasannut.
Vasta kun olet valmis päästämään irti kaikista (no ainakin monista) rakkauden eteen kasaamistasi esteistä, etenkin pakonomaisista ajatuksista, olet valmis kohtaamaan Rakkauden. Silloin voin täyttää sinut sellaisilla toiveilla, joista et osannut kuvitellakaan; salaisuutesi saattaa löytyä paikoista, joita et milloinkaan uskonut omaksesi. Rakkaani, minä olet aina ollut sinussa, et ole päivääkään ollut vailla Rakkautta. Olemme olleet yhtä aikojen alusta asti ja tulemme aina olemaan. Iloitsen siitä, että olet tullut kotiin <3

(Saijan kautta) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti