Google+ Followers

lauantai 13. kesäkuuta 2015

NIGHTWISH RISTEILY Baltic Princess 9.6.-10.6.2015

UGH!!


Reissua pukkas taas ja siitä on selvitty hengissä eikä kukaan miehistä tippunut yli laidan. Aivan järjettömän mukavaa oli. On aivan älyttömän ainutlaatuista päästä risteilemään kavereiden ja nightwishin kanssa. Reissussa tuli bailattua 2 tunnin yöunilla eli kaikki otettiin irti.Valitsen aina nää pienet ja speciaalit keikka jutut mielummin kuin könötän areenoilla kiukkusten karpaasien selän takana.
Itse keikka ei ollut ihan niin kova kuin viimeksi näin Nightwishin. Näkemäni tampereen keikka oli kaikessa parempi. Biisivalinnoissa, pyroissa, soundeissa sekä siinä että ihana Floor Jansen teki tuloa bändiin. Keikan jälkeen mimmin pesti bändissä virallistettiin. No, vaikka jotakin tylsää rutriinia on bändiin tullutkin, niin sen minkä tällä keikalla hävittiin, niin mestassa ja sen ainutlaatuisuudessa voitettiin. Aika harvoin pääsee kuuntelemaan maailmanluokan bändiä laivalla. Suht pienellä mutta hienolla stagella. Ei keikkaa enempää voi haukkua, mutta tosiasia on sekin että, on vain tullut rampattua aika monella kovalla keikalla ja väkisinkin mielessä syntyy kontrastia, sillä mua ei kiinnosta niinkään se nimi vaan se musiikki, biisivalinnat ja energia. Tunnelma oli kyl kohillaan!Olisin toivonut ehkä enemmän bändiltä fanitapaamisia ja muita speccujuttuja jne. En nähnyt bändiä kuin hetken kun satuttiin samaan aikaan käytävälle. Silloinkin henkivartijan kanssa. Joo, olisin viihtynyt laivalla hyvin ilman bändiäkin vaikka aikamoinen juottola se paatti on. Kaupassa vain karkkia ja viinaa...
Tää oli siis mun eka kerta kun olin laivassa. Edellisen kerran ala-asteella luokkaretkellä joten sitä ei lasketa:-)
Jep, hulvattoman hauskaa oli jo ennen kuin laivaan astuttiin, koko 8 tuntia flowssa ja naurussa...joo ja ilman virvokkeita, hyvä pohjatyö 24 tunnin risteilylle;-)

Jep, tietysti mulla oli kamera ja läppärikin mukana, jotta sain kaikki matskut talteen sekä kameran ladattua. Kuvattua matskua tuli paljon, mutta rankkasin auttamatta dokkarin alle tuntiin. Se kuka haluaa nähdä dokkarin, voi laittaa mulle viestiä facebookissa yksärinä.

Jos vielä kiteytän reissun lyhyesti, niin voisin lainata fecebook päivitystäni reissun jälkeen:


"Nightwish risteilystä selvitty eikä kenenkään tarvinnut huutaa "mies yli laidan!" Laivareissuun liittyi lähes kaikki laiva kliseet eli nuorison kanssa bailausta, naurua ja hauskanpitoa, hyttihuumoria (hyvää ja huonoa), oikean oven etsintää, uusia tuttavuuksia, saaristojen ihailua, saksalaisia true faneja, räpin saloja, 2 tunnin yöunet, nightwish tyypit turvamiesten kera, tarjottuja safkoja, drinkkejä sekä lopuksi salmariöverit.
Voi olla tyytyväinen saldoon, sillä mitään ei hukkunut ja elossakin vielä ollaan. Muistoksi jäi väsymys, huippu kokemus sekä superman paita.

Reissun motto "haudassa levätään."Tässä vielä sokerina pohjalla pieni kooste itse nightwishin keikalta, jonka allekirjoittanut kuvasi tasapainoillen ravintolan sohvan päällä, siitä oli mukava näköala, hieman työläs mutta kuitenkin! ;-)

Paluumatkalla esiintyi kaikenkukkuraksi tämmöinen hauska bändi:Nii joo ja tässä se Nightwish: 
Alustavaa puhetta on ollut jos lähtisimme ens kesänä Sweden Rock Festivaaleille Ruotsiin...se onkin sitten jo hieman isompi juttu, katsotaan mitä elämä tuo tullessaan...:-)
Eipä muuta kuin kesän jatkoja kaikille, muistakee ottaa joskus rennosti, ei tää niin vakavaa ole! Let`s ROCK!! ;-)

T:Jake

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti