Google+ Followers

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

80`s Rock Party, On The Rocks!!!

Robin Beck, Free Spirit & Bad Case feat.special guest
On The Rocks, HELL-sin-ki!!
La 23.5.2015 klo 20:00-04:00Moi!!
Stadissa oli 80`s ROCKS-kasarimusiikin kannattajien järkkäämät 80`s rock bailut, part 2. Stagella esiintyi Robin Beck (USA), Free Spirit & Bad Case. Allekirjoittanut oli tietysti paikalla heilumassa kameran kanssa.

Robin Beck muistetaan tästä hittibiisistä https://www.youtube.com/watch?v=oXk-PPmH5ak.Musiikki oli omaan makuun ehkä hieman pliisua, mutta sopi kuitenkin tunnelmaan ihan hienosti. Parhaiten upposi "The First Time", komea blues (tribuutti B.B kingille) sekä lopussa kuultava "Hide your Heart". Kissin tunnetuksi tekemä biisi pamautti fiiliksen kattoon kertajysäyksellä. Ainakin allekirjoittaneen tukka meinasi lähteä päästä. Valitan jo etukäteen tämän biisin kohdalla tärinät ja pyörimiset video koosteessa, koska meikäläinen tanssi ja jorasi kuin mielipuoli, enkä ollut ainoa:-) Nyt voisi laulaa äänellä joka on poissa että "ja meillä kaikilla oli niiin muukaavaa, oi jospa....." :-)

Free Spirit oli melodista ja suht simppeliä aor/hard rockia, joten sitä kuunteli ihan mielikseen. Illan Coverbändikin oli hyvä, koska biisivalikoima oli varmasti jokaisen paikallaolijan mieleen. Tarkoitus oli vain pitää hauskaa, rock n roll all night!
Parasta illassa oli tunnelma, joka oli todella leppoisa ja kaikilla tuntui olevan hauskaa. Mulle tarjottiin ilmainen drinksukin joten kiitos siitä! :-) Tanssia ja laulua riitti. Mukava muisto jäi, ja on the rocks on cool mesta, suosittelen lämpimästi. Dj:n soittama musiikkikin oli ihan parasta kasari heviä ja ilta olis voinut mennä viihdyttävästi ilman esiintyjiäkin. 
Ainut asia joka kummastutti oli se, että viimeisen esiintyjän jälkeen musiikki hyppäsikin 90 luvulle, ei siinä mitään, hyvää musiikkia silloinkin tehtiin, mutta paikalla olijat olisivat varmasti halunneet jatkaa aamuun asti samassa teemassa.

Tässä tunnelmia kuvien kera:

Aurinko, kesäsade ja stadi sopii hienosti yhteen.
"Sateen jälkeen on pouta sää...."
Yritin taas jatkaa jurotuskuvien perinnettä mutta ei ihan onnistunut...;-) Lisää ravintolisää.... taustalla soi kiss, david lee roth, ratt, bon jovi jne.

Katos, kukas se sieltä tuli vastaan? Valon Villekin on ollut mestoilla!


Free Spirit
Mitäs me hyvin säilyneet. Rock nuorentaa. Tämä oli meidän eka kerta. The First Time.

 
Vetree mimmi ja hyvä ääni

 
Näkökulma"Kannatetaan"??? ;-)


Rebel yell otti koville, joku joras ihan täpöllä...;-)
Free Spiritin rumpali ja paljon muuta allaolevassa koosteessa. Katso siis "dokkari" alta!


Päätän raporttini tähän, kiitos järjestäjille ja paikalla olleille, uutta putkeen vaan! Keep on rockin!!!T:Jake

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti