Google+ Followers

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Mitä kuuluu? APULANTA: house of rock, kouvostoliitto 18.10. 2014

Hei hei mitä kuuluu?

Eilen lauantaina 18.10.2014 tuli käytyä kouvostoliiton house of rockissa tästä kyseisestä syystä:


SUUR kiitos lepakkomiehelle, sillä ilta oli varsin ratkiriemukas, siitäkin huolimatta että kurkkuni on ollut kipeä ja olo hieman puolivaloilla käyvä. Noi mutta mikäs siihen auttoikaan...? :

Lämmin minttusuklaaviina kermavaahdolla ja ravitsevan raikas päärynäsiideri jäillä on sopiva yhdistelmä. NAM! 

Taattua Apulantaa lauantaina

Apulanta oli taattua apulantaa. Mitään ihmeellisiä yllätyksiä ei ollut, mutta paikka ja aika oli taatusti harvinaista herkkua. Lauantai-iltana pienessä ja viihtyisässä house of rockissa oli silkkaa nannaa. Tunnelma oli kohdallaan loistavan mukavan ja hymyilevän henkilökunnan kera. 
Nyt kun apulanta on taas kuumaa kauraa vain elämää ohjelman, loppuun myytyjen jäähallien sekä uuden kokoelman julkaisun kanssa, arvo vain nousi ainakin minun silmissäni tätä odotettua pikku keikkaa ajatellen. Minusta vain on niin siistiä ostaa ennakkoon lippu ja diggailla bändiä metrin päästä ihan kuin olisi jossain treenikämpillä. Minusta apulannan kaltainen rouhiva punkilla pippuroitu rock toimii parhaiten pienessä rock klubissa. Sitä on kai turha sanoa että luukulla luki "loppuunmyyty".
Bändin setti lista oli tänä iltana Sipen laatima ja hyvinhän se rokkasi. Plussaa sai vielä uuden basistin slappi beisi, joka soi komeasti psychobilly otteella biisissä "poltettu karma". Muita kappaleita oli mm. "zombeja", "mitä kuuluu?", "aggressio", "hiekka", "koneeseen kadonnut", "mato", "pahempi toistaan", "pihtiote", "armo" ja "anna mulle piiskaa"...hyvistä biisestä ei siis ole pulaa, settilistaa kasatessa on varmasti pienoisia vaikeuksia päättää mitkä viisut jätetään pois.

Lähröössä
Join tätä (yhtä) herkkua koko illan...;-)
Kelpo setti, snadi stage ja iso viulu...
Hyvällä tavalla tärähtäneet parhaat ystäväni, seura taitaa tehdä kaltaisekseen...;-)
Hittinikkari Tontsa
Suomen Marky Ramone eli "Saippi"
Valon valtakunta
Tontsalla on terveet kädet ja hyvä asenne

Läpyt ja plekut

Mulla on hyvä kamera liikkuvaan kuvaukseen, joten tätä ainutlaatuista mahdollisuutta en missannu tälläkään kertaa. Loistava ajoissa varattu paikka ja tarpeeksi hyvä mikki kamerassa. Kun fiilistelen kotona keikkaa uudestaan, niin saan jopa paremmin selvää kuin paikanpäällä :-) Jos et jaksa fanittaa melkein koko settiä läpi, niin tässä viimeisessä biisissä annetaan piiskaa oikein olan takaa...lopussa vielä läpyt ja plekut, koska onhan tämän hienon orkesterin jäsenet upeita herrasmiehiä. Kiitos mutta ei anteeksi. Nokka kohti uusia kokemuksia, Hey HO, Let`s GO & See YA!!!!


Ja tässä vielä se melkein koko setti...;-) Kuvaaja a`la Jake:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti