Google+ Followers

torstai 11. lokakuuta 2012

LACUNA COIL: "dark legacy",9.10.2012,nosturi

Nyt kun muun maailman katseet ovat suunnattuna nightwishiin ja heidän laulusolistinsa potkuihin, niin mie suunnistin pokkana katsomaan italialaista goth vaikutteista metallia helsingin nosturiin. Bändiltä puuttui alkuperäinen rumpali ja basistikin oli jäänyt ilmeiseti sairaslomalle. Rumpalia oli oikein vaadittu jäämään kotiin vaihtamaan vaippoja vastasyntyneelle.... ja siltikin bändi oli vääntäytynyt paikalle. Asenne kysymys.
Aito ja sydämellinen asenne osui minun sydän chakraani ja italialaset soittivat synkän kauniit sävelet minun syys-sateiseen sydämeeni. Alusta asti olin flowssa,en pelkästään ihanan Cristina Scabbian takia, vaan koko bändin. Erityis kehut annan toiselle laulajalle Andrea Ferrolle, joka eli sydämellä jokaisen lauletun sanan jonka ilmoille päästi. Bändin tavaramerkki on kaksi laulajaa, mies ja nainen, ja mikäs sen ihanampaa. Jing ja Jang näkyi biisien lisäksi myös keikka setissä, joka oli koostettu raskaasta melodisesta tunnelma metallista ja puolessa välissä soitetusta kauniin herkästä akustisesta vedosta. 2 tuntinen setti koostui bändi kaikista hiteistä; " Our truth", "closer", "heaven`s a lie", "falling again"...jne. Keikan lopuksi ei sorruttu kliseisiin eikä encorea soitettu. Minun mielestäni sekin oli ihan jees kun ottaa huomioon että keikkasetti kestiu sen ruhtinaaliset 2 tuntia. Tälle keikalle on erityispaikka mun sydämessäni monestakin syystä, ja yksi niistä on se, että menin sisään kahdella maksetulla lipulla koska ystävä ei päässyt paikalle. Oli aika harvinaista että ilmainen lippu ei kiinnostanut ketään. Harmi,sillä olisin suonut niin mielelläni jollekin upean kokemuksen italialaista tunnelma metallia kylmän siiderin kera;-) <3Meillä tosifaneilla oli tietysti ennakkoliput. Kiitos LACUNA COIL!!! <3 <3 <3 <3

Tässä kuvia ja fiiliksiä allekirjoittaneen toimesta:

Millä muulla rokkihommat voi lähtee kuin kissillä? Tämä ei kuitenkaan ollut hotter than hell vaan kylmää kuin jää.

Syksyinen märkä helsinki on kaunis paikka, siinä on taikaa ja mystistä fiilistä.
Väärä ovi jakeflame!
HELL-SIN-KI vampires: Kv & Ari (timeless fields)
...keikka oli nosturissa muttei nosturissa....

Tästä se lähtee...kuva puhukoot puolestaan
heaven`s a lie...

katse 1 :
katse 2:
 ja sitten paluumatkalle: näyteikkuna...
kaunis sateinen helsinki...
Sitten lopuksi mun tekemät videot keikalta. Toivoin mielessäni että jos coilit heittäis akustisen setin, niin se olisi unelma, ja jos ne soittaisi closerin, sekin olisi. Unelmani toteutui, koska nämä kaksi asiaa yhdistyivät.Videon lopulla voit kuulla kun annan henkilökohtaisen kiitoksen täydestä sydämestäni ja tämän huomasi myös Cristina....;-)Kaunis falling nosti kyllä tunteet pintaan,kerrassaan hieno hetki.


Tässä video jonka tein kaikista kuvistani:Tässä vielä loppukevennyksenä se tärkein juttu. Halusin siis tietää kaksi asiaa. Ekana halusin tietää miltä tuntuu kävellä lokakuussa kaupungilla ilman kenkiä ja toiseksi halusin tietää Saulilta...jaa.. siis katso itse mitä...akku vaan taisi loppua kesken kaiken...;-)

Eipä tässä sitten muuta kuin ROCK ON!!!!!!

T:Jakeflame

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti