Google+ Followers

perjantai 27. toukokuuta 2016

Rakkauden etsijä vai vikojen etsijä

Henki haluaa, että näet ihmisissä hyvän. Myönteisen ja viattoman. Jos ego sen sijaan on oppaanasi, näet kaiken kielteisen.  Ego vähättelee muita, jotta tuntisit itse olosi paremmaksi.
Hengen näkökulma asiaan on se, että kaikki voivat voittaa ja ettei toisen tarvitse hävitä. Mikseivät kaikki voisi voittaa? Eikö se ole parempi tapa elää?
Näet sen mitä etsit; sillä näet sen, mihin kiinnität huomiosi. Kun näet virheitä ja arvostelua, arvostelet ja etsit todellisuudessa virheitä itsestäsi, sillä minkä näet toisessa on vain oman mielentilasi heijastusta. Kun näet Jumalan, rakkauden ja siunauksen, annat samaa myös itsellesi. Näetpä sitten rakkauden tai et, se on kuitenkin olemassa, sillä sen Jumala on luonut.
Väärät havainnot eivät luo totuutta; ne luovat vain sen todellisuuden, jossa elät. Voit nähdä kaiken sen loistokkuuden, jonka Jumala haluaa sinun näkevän. Jos näet puutteita ja virheitä, silloin luot erillisyyttä itseesi, Jumalaan ja lähimmäisiisi. Henki opastaa sinua pysyttelemään ykseyden tilassa lakkaamatta, sillä kaikki on Jumalaa.

-SielupsykologiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti