Google+ Followers

lauantai 30. huhtikuuta 2016

Kadota itsesi, naura itsesi Jumaluuteen!

 "Nauru ajaa paholaisen pois"

"Mitä huolettomampi olet, sitä helpompi sinun on elää korkeammalla tasolla. Kevyt sydän kohottaa värähtelyherkkyyttäsi ja virittää sinut automaattisesti kuudennen aistisi taajuudelle. Siellä avaudut vastaanottamaan parantavia värähtelyjä, ohjausta ja syvempää ymmärrystä Korkeammalta Minältäsi ja henkioppailtasi.
Yksi parhaista keinoista keventää mieltä on se, että nauramme-ja paljon- sillä se kohottaa välittömästi energiatasojamme, avaa sydäntämme ja nostaa värähtelyjämme vaivattomasti. Nauru myös puhdistaa ja korjaa auraamme, parantaa henkeämme ja antaa energiaa sielullemme. Kun  naurat sydämesi pohjasta, kadotat itsesi ja yhdistyt Jumaluuteen. Silloin pääset vapaaksi egosi otteesta ja sinkoudut katapultin lailla kohti korkeuksia, joista näet kauemmas ja jossa luot yhteyden ikuisuuteen. Mikään ei voi hallita sinua, jos voit nauraa sille.

  
https://www.youtube.com/watch?v=Z0w299h3Aoo

Nauru on ovi sieluusi- kun astut siitä sisään voit unohtaa huolesi, vaikkapa vain hetkeksi. Samalla puhdistat kaiken kielteisyyden, hämmennyksen ja mielesi lörpöttelyn. Olen oppinut ymmärtämään, että "nauru ajaa paholaisen pois". Tuo paholainen voi olla mikä tahansa harhakuva, vääristymä tai sekava tilanne, joka saa sinut epäilemään, pelottaa sinua tai aiheuttaa sen, että alat kyseenalaistaa oman arvosi ja hyvyytesi.


Jos otat itsesi liian vakavasti, silloin sinun on vaikea luottaa värähtelyihisi. Vakava tai liiaksi älyyn tukeutuva minäsi on jälleen egosi aikaansaannosta: se yrittää häikäilemättömästi saada sinusta vallan. Kun olet hilpeä ja leikkisä, silloin henkesi sallii Maailmankaikkeuden ohjata sinua. Tämä ei tarkoita sitä, että se, mistä henkesi on huolissaan ei olisi tärkeätä- kysymys on vain siitä, että et sekoita perustotuuksia siihen, mikä on vakavaa. Syvät olemiseen liittyvät perusasiat opettavat, parantavat ja antavat sinulle kyvyn rakastaa itseäsi ja toisia myötätuntoisemmin; vakavamielisyys on tavallisesti vain asenne, jolla suojaat egoasi niin, että se ei tunne olevansa vaarassa. Henki ei koe mitään niin vakavaksi, että sen tarvitsisi sulkea pois hilpeys ja keveä mieli- edes kuolema ei ole sellainen. Sinulla voi tietysti olla murheellisia hetkiä, sillä ne ovat osa sieluasi, mutta liiallinen tärkeily saa sinussa aikaan jatkuvaa varuillaanoloa, koska juuri silloin egosi pääsee mahtailemaan ja esittää sinua saamasta yhteyttä henkeesi."
 -Sonia Choquette, luota vaistoihisi

 


 KlaRa VapPeN!!!!!!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti